Augmented shopping experience

De beleving van de winkelstraat, maar wel alle informatie over je product dat je overweegt te kopen. Dat is wat je wilt als je in een winkel staat. Reviews lezen, terugroepacties opzoeken, promoties bekijken, allergie-informatie. Jij gaat onderzoeken of dit kan met augmented reality.

Benodigde interesse(s)

 • Data/AI
 • Augmented Reality
 • Virtual Reality

Wat krijg je

 • Een uitdagende afstudeeropdracht
 • € 1000 vergoeding, € 500 + leaseauto of € 600 + woonruimte
 • Professionele begeleiding
 • Trainingen gericht op jouw afstudeertraject
 • Sparren met andere afstudeerders en collega’s
 • Twee vakantiedagen per maand

Wat je gaat doen

 • 40% Analyseren, ontwerpen, realiseren

Informatie over producten in supermarkten en winkels wordt momenteel veelal getoond op etiketten of op het schap. De informatie die erop staat is beperkt en met name marketinggerelateerd. Mogelijk is de informatie die jij als consument belangrijk vindt niet eens beschikbaar op het etiket. Daarnaast kan het zo zijn dat de etiketinformatie achter loopt. Denk hierbij aan terugroepacties vanuit leveranciers of promoties van artikelen.

Als je online shopt, heb je de kans en tijd om zelf onderzoek te doen naar producten. Toch missen veel mensen dan de beleving van de winkelstraten, mensen en ambiance. Hoe mooi zou het zijn als je die ervaring kan hebben en toch voorzien wordt van de gewenste informatie op het moment dat jij dit nodig hebt?

De opdracht

Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je de mogelijkheden voor visuele representatie van productinformatie met behulp van augmented reality. Je kunt aan verschillende soorten informatie denken, zoals allergie-informatie, herkomst van producten, keurmerkinformatie, ECO-vriendelijke productie en zelfs zaken als: past deze kleur kleding bij mijn profiel?

Je neemt de mogelijkheid op voor het geven van feedback over het product en de productinformatie (like/rating) en de mogelijkheid om het product aan je digitale shopping basket toe te voegen. Op basis van de onderzoeksuitkomsten ontwikkel je een Proof of Concept waarin je conclusie uit het onderzoek wordt aangetoond.

Meld je aan voor deze opdracht

 • Geaccepteerde bestandstypen: docx, doc, txt, pdf.

Sollicitatieprocedure

1

Kennismakingsgesprek

Bespreek (studie) loopbaan, interesses en ambities en introductie Info Support.

2

Beoordelingen

Beoordeling van professionele kennis en persoonlijkheid (capaciteit, competenties en motieven).

3

Selectie interview

Professionele kennis en persoonlijkheid verdiepen.

4

De ondertekening van een contract

Contractaanbieding en uitnodiging voor tekenmomenten.

Andere afstudeeropdrachten

afstudeeropdracht

Test framework voor een modern Azure data platform

Een zo volledig mogelijk testframework uitwerken voor een modern Azure data platform. Dat is je opdracht. Om te kunnen controleren of unit tests, integratietests en data quality tests echt werken.

afstudeeropdracht

Applied Augmented Analytics

Datagebruikers helpen met het verkrijgen van inzicht in data. Daarvoor wordt Augmented Analytics ingezet. Maar hoe ver zijn de ontwikkelingen? Bouw na onderzoek een website verrijkt met Augmented Anal…

afstudeeropdracht

Snellere TypeScript-projecten in Stryker

@stryker-mutator/typescript-checker sneller maken. Dat is waar deze opdracht om draait. Zodat de afweging tussen kwaliteit en performance niet meer nodig is.

afstudeeropdracht

Stryker Mutator voor Continuous Integration

De beste methode om mutation testing in Continuous Integration scenario’s te versnellen met behoud van kwaliteit. Dat is de uitdaging van deze opdracht. En je oplossing moet onafhankelijk van een spec…