Hackathon Augurk

De Open Source Community van Info Support organiseert op 28 juli een Open Source Hackathon. Studeer jij Informatica of ben je onlangs afgestudeerd en wil jij tijdens je zomervakantie meer dan alleen chillen? Wil jij leren over zaken als Specification by Example, Gherkin en Data Visualisatie? En daarnaast met gelijkgestemden een wezenlijke bijdrage leveren aan de toolkit van de software craftsman! Lees dan snel verder!

Neem contact op met

The challenge

Info Support gelooft in de kracht van samenwerking bij het ontwikkelen van geweldige software. Daarom dragen we bij aan verschillende OS-projecten, waaronder Augurk; een systeem dat op meerdere manieren waarde uit het Specification by Example (SbE) proces kan halen. Augurk bevat een berg informatie over de samenhang van de verschillende specifications. Die samenhang willen we automatisch visualiseren. Het doel van de hackathon is om in teams een visualisatie van deze relaties te bedenken en te realiseren.

Waarom wil jij dit echt niet missen?

  • We trappen de hackathon af met een masterclass ‘Specification by Example’. Leerzaam en het vormt voor jou de basis om een mooie bijdrage aan de hackathon te kunnen leveren;
  • Je werkt mee aan de Open Source code van Augurk; code die door veel grote bedrijven gebruikt wordt;
  • Tijdens de hackathon kun je sparren met experts op het gebied van Specification by Example, Gherkin en Data-visualisatie;
  • Dé kans om je hersenen een work-out te geven tijdens de zomervakantie! Work hard, play hard!

Meer informatie en aanmelden

De Hackathon Augurk vindt plaats in De Lik in Utrecht en duurt van 9:30 uur tot 20:00 uur. Wil jij leren over zaken als Specification by Exampe, Gherkin en Data Visualisatie? En daarnaast een wezenlijke bijdrage leveren aan de Open Source Community? Je kunt je aanmelden door een e-mail of whatsapp bericht te sturen naar host Guido Hanegraaf, via guido.hanegraaf@infosupport.com, +31 645 378 536.

afbeelding Afstudeerstage

Afstudeerstage

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Wij zien het wel

Wij zien het wel

afbeelding IT-Minor

IT-Minor