IT Minor .NET

Het bouwen van grote complexe software systemen (denk aan een systeem als Spotify) geeft veel uitdagingen. Hoe zorgen we voor 24/7 beschikbaarheid? En dat alles terwijl we ervoor zorgen dat het systeem flexibel genoeg is om zich aan te passen aan een veranderende wereld en veranderende klantwensen? In deze minor ligt de focus op ontwikkelen in C#/.NET Core met Continuous Delivery. De IT Minor .NET is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Hogeschool Utrecht en Info Support.

Neem contact op met

Het bouwen van grote complexe software systemen vraagt een specifieke aanpak. In deze minor ligt de focus op ontwikkelen in C#/.NET Core met continuous delivery. Het idee daarbij is om in een kort-cyclisch proces steeds een klein stukje van het grote systeem van idee tot productie te brengen. Belangrijk hierbij is dat de meeste stappen in het proces (build, test, deploy) geautomatiseerd kunnen worden.

In de IT-Minor .NET leer je hoe je zo’n groots project kunt realiseren. We kijken daarbij naar alle aspecten. Je leert Scrum toepassen bij grote projecten en je leert werken onder een Web Scale Architecture. Hierbij krijg je diepgaande kennis van C# en .NET Core. Je wordt vaardig in Test Driven Development en leert de deployment te automatiseren.

Deze minor is de doorontwikkeling van de succesvolle IT Minor .NET ‘Software Engineering in een Ontwikkelstraat’.

Met vragen over de IT Minor .NET kun je terecht bij:

Dorine Tamis
dorine.tamis@hu.nl

Barbara Engel
0652671371
barbara@infosupport.com

Schrijf je direct in

Is je interesse gewekt en wil je je direct inschrijven? Klik dan hier.

Bekijk de film voor een impressie van de .NET Minor

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source