De IT Minors .NET en Java zijn dé perfecte voorbereiding op jouw IT-toekomst!

Studeer je Informatica, heb je passie voor de IT en zoek je een Minor waarbij je diepgaande kennis kunt opdoen? Volg dan de IT Minor JAVA of de IT Minor .NET van Info Support en doe alle theoretische kennis en praktische vaardigheden op die jij nodig hebt voor een vliegende start als Software Engineer!

Samenwerking

Info Support is al meer dan twintig jaar nauw betrokken bij het onderwijs. De specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software en BI- en integratieoplossingen, probeert continu samen met hogescholen of universiteiten te zoeken naar nieuwe manieren om het onderwijs te verbeteren. In dat kader hebben samenwerkingen met respectievelijk Hogeschool Utrecht en Avans Hogeschool acht jaar geleden geresulteerd in de IT Minor .NET en IT Minor Java. Dit biedt alle studenten van hogescholen in Nederland en België niet alleen de mogelijkheid om de felbegeerde 30 studiepunten te behalen, maar ook om aanraking te komen met nieuwe technologieën en relevante cases uit de beroepspraktijk.

Samenwerkingspartners

Kwaliteit

De examencommissie van de school die de minor aanbiedt, is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de minor. De minor wordt elk jaar ge-audit om te controleren of deze nog voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Info Support levert 80 procent van de docenten en heeft een duidelijke bijdrage als het gaat om concept en inhoud.

Meer informatie

Wil jij meer weten of de IT Minors van Info Support? Stuur dan een mail naar itminor@infosupport.com.

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Ode aan de IT'er

Ode aan de IT'er

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine