Dé perfecte voorbereiding op jouw IT-toekomst!

Zoek je een minor waarbij je diepgaande IT kennis kunt opdoen? Volg dan de IT Minor JAVA van Avans Hogeschool of de IT Minor .NET van Hogeschool Utrecht en doe alle theoretische kennis en praktische vaardigheden op die jij nodig hebt voor een vliegende start als Software Engineer!

Samenwerking

Al meer dan twintig jaar is IT Dienstverlener Info Support nauw betrokken bij het onderwijs. De specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software en BI- en integratieoplossingen, probeert continu samen met hogescholen of universiteiten te zoeken naar nieuwe manieren om het onderwijs te verbeteren. In dat kader hebben samenwerkingen met respectievelijk Hogeschool Utrecht en Avans Hogeschool geresulteerd in de IT Minor .NET en IT Minor Java. Dit biedt alle studenten van hogescholen in Nederland niet alleen de mogelijkheid om de felbegeerde 30 studiepunten te behalen, maar ook om aanraking te komen met nieuwe technologieën en relevante cases uit de beroepspraktijk.

Kwaliteit

De examencommissie van de school die de minor aanbiedt, is verantwoordelijk voor de kwaliteit van de minor. De minor wordt elk jaar ge-audit om te controleren of deze nog voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen. Info Support levert 80 procent van de docenten en heeft een duidelijke bijdrage als het gaat om concept en inhoud.

Meer informatie

Wil jij meer weten over de IT Minors? Stuur dan een mail naar itminor@infosupport.com.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source