Auto Healer: No-Ops in praktijk

Een ontwikkelproces waarin storingen automatisch verholpen worden en waar geen enkel handmatig werk meer aan te pas komt. Is dat Utopia, of geloof jij dat het kan? Wij denken dat No-Ops met automatische agents en slimme analyse van systemen en subsystemen haalbaar is. Maak jij hier jouw afstudeeronderzoek van? Lees dan snel meer!

Neem contact op met

Meer informatie

Moderne systemen en architecturen zijn steeds complexer. Tegelijkertijd is het met de opkomst van DevOps-teams belangrijk om handmatig werk te reduceren en vergaand te automatiseren wil je succesvol zijn. Teams gebruiken hiervoor Continuous Delivery, microservices en clouddiensten. Toch blijven er storingen, fouten en onderbrekingen bestaan. En die hebben vaak grote effecten.

Vanuit de bovenstaande trends ga jij tijdens je afstuderen onderzoek doen naar NOOPS, of No-Ops, waarbij we storingen automatisch gaan verhelpen en handmatig werk reduceren tot nul: No-Ops. Dit ga je doen met behulp van automatische agents en slimme analyse van systemen en subsystemen.

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeerperiode onderzoek je de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van moderne en robuuste (resilient) architecturen, side carts en aspect oriented architectures. Hieruit leid je patronen af en je onderzoekt de toepassing van slimme agents om in een microservices architectuur robuustheid, beschikbaarheid en foutcorrectie toe te passen.

Ter afronding realiseer je een framework en/of toepassing waarmee teams eenvoudig slimme agents kunnen ontwikkelen. Je meet en bewijst de toegevoegde waarde van slimme agents.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • No-Ops/Noops
  • DevOps
  • Webscale
  • Big Data & Algoritmes
  • Continuous Delivery

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

Het tempo van de procedure bepaal jij. Zo mag je er rustig de tijd voor nemen, maar alles kan ook op een dag plaatsvinden; van kennismaking tot contractondertekening. We horen graag wat jouw voorkeur heeft.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source