Chatbot Quinton the questionnaire

Het leren van nieuwe dingen of het op pijl houden van je kennis kost vaak veel tijd. Je wilt hier efficiënt mee omgaan en toch iedere dag iets nieuws leren. Quinton the questionnaire, de chatbot die jij gaat bouwen, biedt uitkomst!

Neem contact op met

De afstudeeropdracht

Tijdens je afstudeerperiode ga je aan de slag met het bouwen van Quinton the questionnair. Quinton is een chatbot die houdt van uitdagen en in het bijzonder op het gebied van programmeren.

Je geeft Quinten leven, maar onderzoek ook hoe je deze chatbot generiek kan opzetten, zodat deze toepasbaar is op meerdere programmeertalen en frameworks. Wees creatief! Misschien kom je met een oplossing die zelfs andere toepassingen kan ondersteunen, zoals wiskunde of spelling en grammatica. Of ga je Gamifiction, groepselementen en special challenges inzetten om Quenten tot een succes te maken.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • Scala/Java/Javascript
  • Open Source
  • Chatbots
  • Gamification
afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source