Commute Safety Score: Focus & Win

Je kent ze wel. De campagnes van Veilig Verkeer Nederland als ‘Onderweg ben ik offline’. Iedereen weet dat het gevaarlijk is, maar toch verliezen automobilisten regelmatig hun aandacht voor het verkeer om hen heen. Lijkt het jou interessant om een systeem te ontwikkelen dat de aandacht voor het verkeer om je heen meet, je actief informeert als je even niet oplet en waarmee je een competitie kan spelen met je collega’s? Ontwikkel dé applicatie om scherp te blijven op de weg!

Neem contact op met

Meer informatie

Aandacht voor het verkeer om je heen is cruciaal voor veiliger verkeer. Vele veilig-verkeerscampagnes ten spijt hebben nog steeds veel automobilisten beperkt aandacht voor het verkeer om hen heen.

Afleiding ontstaat om veel verschillende redenen; verkeer om je heen, radio, telefoon, of je gedachten die even afdwalen. Er zijn natuurlijk wel systemen die je na langere reistijd adviseren om pauze in te lassen, of die je waarschuwen als je een voorligger nadert of over de lijnen gaat, maar vaak zijn deze systemen reactief en ze trainen je niet.

Hoe maken we een systeem dat de aandacht die je hebt voor het verkeer om je heen meet, je actief informeert als je even niet oplet en waarmee je een competitie kan spelen met je collega’s om jezelf te trainen in het vasthouden van aandacht voor het verkeer? Jij gaat hiermee aan de slag tijdens dit afstudeeronderzoek!

Onderzoek

Tijdens je afstudeerperiode onderzoek je  de laatste stand van zaken rondom verkeersveiligheidssystemen die meten of je aandacht hebt voor het verkeer om je heen. Je ontwikkelt een (technisch) concept waarin met een laag budget auto’s kunnen worden uitgerust om je aandacht voor het verkeer in kaart te brengen. Je werkt dit uit in een meet- en scoringssysteem, dat wordt ingezet om in competitie met je collega’s punten te sparen voor aandachtig rijden. Je implementeert je conceptuele model in een technische proof -of-concept en test deze in de praktijk.

Tijdens deze opdracht verwachten we dat je onderzoek doet en in aanraking komt met: met 360 graden camera’s, streaming beelddetectie, focusdetectie, realtime gegevensverwerking, integratie met apps (iOS/Android) en cloud computing.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • IoT
  • Webscale
  • Big Data & Algoritmes
  • 360 graden camera’s
  • streaming beeld detectie
  • focus detectie
  • real-time gegevensverwerking
  • integratie met apps (iOS/Android)
  • cloud computing.

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source