Cross-platform app voor bierbrouwer

Om de kwaliteitservaring van onze klant hoog te houden, bezoeken accountmanagers van de bierbrouwer barren, cafe’s en restaurants regelmatig. Hierbij maken ze gebruik van een maatwerkapplicatie op een tablet om diverse administratieve werkzaamheden uit te voeren. De applicatie op de tablet werkt erg goed, maar kan gemoderniseerd worden en beschikbaar gemaakt voor de mobiele telefoon.

Neem contact op met

Opdracht

De huidige applicatie is gekoppeld aan Microsoft Dynamics. Echter, wat is nu een goede oplossing? Denk aan maatwerk (bv. Xamarin), low code (bv. Mendix) of een extensie van Dynamics (PowerApps).

Tijdens de opdracht selecteren we de belangrijkste functionaliteiten van de huidige app en realiseren hiervoor een cross-platform applicatie voor de mobiele telefoon (iOS en Android). Hiervoor moet wel een degelijk onderzoek zijn uitgevoerd om de voor- en nadelen van de technische oplossingen voor de bierbrouwer in kaart te kunnen brengen. Daarnaast moet ook het uitrollen van nieuwe software op deze manier een stuk makkelijker worden. De uitkomst is een Proof of Concept van de app.

Benodigde technieken en/of interesses

  • Software Engineering
  • Mobile Development
afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source