Downtime predictor

In deze digitale wereld is het steeds minder acceptabel als een applicatie down is. Hoe handig zou het daarom wel niet zijn als je vooraf kunt voorspellen op basis van logging dat er iets mis dreigt te gaan? Ga hiermee aan de slag tijdens jouw afstudeerperiode en ontwikkel een downtime predictor voor het Professional Development Center van Info Support!

Neem contact op met

Meer informatie

Het Professional Development Center (PDC) van Info Support levert een platform voor ontwikkelaars om op te werken. Daarnaast beheert en onderhoudt het PDC een behoorlijk aantal applicaties, die stuk voor stuk veel logging genereren. Wanneer een applicatie down is, kan uit deze logging informatie worden gehaald over de oorzaak.

Hoewel het heel waardevol is om achteraf te kunnen zien welk probleem de downtime heeft veroorzaakt, is het nog nuttiger om dit vooraf te weten, zodat er sneller op kan worden geacteerd. Jij gaat tijdens je afstudeeropdracht op zoek naar een manier om vooraf te constateren dat er iets fout dreigt te gaan, zodat downtime kan worden voorkomen.

Onderzoek

Tijdens je afstudeeropdracht maak je een applicatie die de logging analyseert van al de applicaties die het PDC onder zijn beheer heeft. In je oplossing neem je tevens een functie op die notificaties stuurt wanneer er iets dreigt mis te gaan.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • Java
  • .NET
  • Big Data & Algorithms
  • Data Solutions

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source