Feature learning voor machine learning applicaties

Ben jij student Informatica en op zoek naar een afstudeeropdracht? Heb je een passie voor data? Wil je tijdens je afstuderen aan de slag met applicaties die machine learning algoritmen gebruiken? Ga jij onderzoeken welke feature learning technieken er zijn en die toepassen op cases van Info Support? Lees dan meer!

Neem contact op met

Meer informatie

Info Support heeft diverse klanten die een grote diversiteit aan data gebruiken om een classificatiemodel te leren. Door de grote diversiteit van data is het echter lastig te bepalen welke data en welke combinaties van data voorspellende waarde toevoegen aan het machine learning model.

Met feature engineering gebruiken we domeinkennis om de data te selecteren, bewerken en combineren tot features die iets zinnigs zeggen over de classificatie. We weten echter niet of er feature learning technieken zijn die automatische die features kunnen vinden. Misschien kunnen die technieken zelfs beter features vinden dan de domeinexperts hadden bedacht.

Onderzoek

Info Support ontwikkelt applicaties die machine learning algoritmen gebruiken, waarbij feature learning betere data op kan leveren. Ook beschikt Info Support over data sets waarop feature learning toe te passen is. Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je welke feature learning technieken er zijn, wat hun eigenschappen zijn en welke toepasbaar zijn op de cases van Info Support. Je implementeert deze technieken en toetst je oplossing met statistische onderbouwing.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of interesses

  • machine learning
  • algoritmen
  • data solutions
  • feature learning
  • predictive analytics
  • Java
  • .NET

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

Het tempo van de procedure bepaal jij!

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source