Get the max out of Entity Framework Core

Word jij enthousiast van de nieuwste producten op het gebied van data solutions en klinkt het je als een uitdaging in de oren om te onderzoeken hoe die producten het beste tot zijn recht komen? Duik dan tijdens je afstudeeropdracht bij Info Support diep in Microsofts Entity Framework Core en geef ons jouw goed onderbouwde advies hoe dit het beste kan worden ingezet.

Neem contact op met

Meer informatie

Entity Framework Core is Microsofts Object-Relational mapper voor .NET Core development, die belooft je al het data-access werk uit handen te nemen. Het framework biedt de volgende functionaliteit:

  • Code-first ontwerpen, deployen en migreren van een database;
  • Genereren van SQL queries;
  • Materialiseren van de SQL query result-set naar objecten.

In projecten is men vaak nog huiverig om Entity Framework Core voor alle functionaliteit in te zetten. Zo worden er vragen gesteld over de kwaliteit van de SQL queries die gegenereerd worden. Maar is dit terecht voor de nieuwste versie van het framework? En wat zijn de alternatieven, als we de queries niet door Entity Framework Core laten genereren?

Daarnaast is Microsoft bezig met de ontwikkeling van de eerste document-oriented database provider voor Entity Framework Core: Azure Cosmos DB. Wat zijn de voordelen hiervan ten opzichte van een relationele database en wanneer zouden we dit het beste in kunnen zetten?

Jij gaat in deze opdracht met deze vragen aan de slag!

Onderzoek

In deze opdracht onderzoek je hoe Entity Framerwork Core het beste tot zijn recht komt. Je ondersteunt je opdracht met een Proof of Concept, waarin je de uitkomsten van het onderzoek verifieert en een advies geeft over de inzet van het framework.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • .NET
  • Data Solutions
  • Algoritmes
  • Big Data
  • Webscale

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

Het tempo van de procedure bepaal jij. Zo mag je er rustig de tijd voor nemen, maar alles kan ook op een dag plaatsvinden; van kennismaking tot contractondertekening. We horen graag wat jouw voorkeur heeft.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source