High performance mutation testing for Stryker.NET

Vanuit Info Support ontwikkelen enthousiaste collega’s open source aan Stryker voor Javascript (en friends), Scala en Dotnet (C#), met ondersteuning van middelen door Info Support. Wil jij hier ook je steentje aan bijdragen, door de snelheid van mutation testen te verhogen? Dat kan door te kiezen voor deze afstudeeropdracht!

Neem contact op met

Meer informatie

Mutation testing is een erg trage techniek, omdat de unit tests van een project honderden keren achter elkaar uitgevoerd worden. De traagheid zorgt ervoor dat veel projectteams er niet mee aan de slag willen. Het zorgt er ook voor dat de teams die het wel willen gebruiken een hele trage development feedback cycle hebben. Recent is mutant coverage analysis toegevoegd aan Stryker.NET. Dit maakt een mapping per mutatie welke unit tests relevant zijn. De mutatie testrun wordt hiermee veel sneller. Een testrun duurt echter nog steeds minimaal enkele minuten.

Aan jou de taak om te onderzoeken hoe dit sneller kan!

Onderzoek

Tijdens je afstudeeropdracht onderzoek je hoe de snelheid van de mutatie testrun te verbeteren is. Je onderzoekt meerdere methoden om de testsnelheid te verhogen. Je bewijst vervolgens aan de hand van een Proof of Concept voor minstens 1 methode dat hiermee de snelheid significant wordt verhoogd.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • .NET
  • Data Solutions
  • Big Data & Algorithms
  • Continuous Delivery

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source