Info Support Mobile Meetings

Omdat het huidige pand van Info Support qua capaciteit zijn limieten raakt, maar er tegelijkertijd de ambitie bestaat om te groeien, doen we een beroep op jouw creativiteit om een oplossing voor alternatieve (mobile) vormen van vergaderen te vinden. Ga jij hiermee aan de slag als onderwerp voor je afstudeeropdracht?

Neem contact op met

Meer informatie

Op het hoofdkantoor van Info Support in Veenendaal worden regelmatig overleggen gevoerd. Deze overleggen vinden meestal plaats in vergaderruimtes. Het aantal beschikbare ruimtes is echter beperkt.

Info Support heeft de ambitie om te groeien en wil daarom een nieuw pand bouwen in de omgeving van station Veenendaal-De Klomp. Totdat dat pand er is, zal er echter al een creatieve oplossing moeten worden gevonden, om een grote groei in medewerkers aan te kunnen. Jij kan hierin een rol spelen, door tijdens je afstudeeropdracht een oplossing voor dit capaciteitsprobleem te ontwikkelen!

Onderzoek

Tijdens je afstudeeronderzoek bedenk en realiseer een mogelijkheid voor medewerkers van Info Support om ad-hoc vergaderingen te kunnen voeren die niet in een vergaderruimte plaatsvinden. Hierbij kun je inhaken op het Info Support fitheidsbeleid, dat voorschrijft dat het bedrijf zich inzet om medewerkers zich fitter te laten voeren. Denk bijvoorbeeld aan het mobiliseren van medewerkers door ze vergaderingen buiten de deur uit te laten voeren.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • Java
  • .NET
  • Continuous Delivery

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source