Meer verkoopbare eieren door big-data analyse

Big data en eieren, zie jij de combinatie? Moba, fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren, slaat wereldwijd heel veel ei-data op. Toch zijn er nog maar weinig toepassingen die gebruik maken van deze data. Wil jij een rol spelen in het dit proces en onder andere meedenken over welke voorspellingen er allemaal mogelijk zijn? Lees dan snel meer!

 

Neem contact op met

Meer informatie

Machines van Moba registreren dagelijks de eigenschappen van vele miljoenen eieren en slaan deze op in de cloud. Dankzij deze data heeft Moba de mogelijkheid om betere voorspellingen te maken en ziet het bedrijf kansen om betere resultaten voor haar klanten te behalen. Denk aan het efficiënter inrichten van productie, de mogelijkheid om nieuwe klanten aan te boren, maar ook om bij te dragen aan de globale uitdagingen, o.a. op het vlak van duurzaamheid.

Toch zijn er nog maar weinig toepassingen om deze data te gebruiken. Help jij Moba om meer uit al die data te halen?

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeeronderzoek bepaal je in overleg met Moba welke voorspellingen te maken zijn op basis van de beschikbare ei data. Je stelt een architectuur (o.a. gebruikte technologieën) vast m.b.t. hoe Moba deze voorspellingen kan maken op basis van beschikbare data. Vervolgens maak je een rekenmodel (Proof of Concept) voor deze voorspellingen op basis van historische data en bepaalt de (on)nauwkeurigheid en welke productie optimalisaties mogelijk zijn. Je geeft Moba advies hoe voorspellingen toe te passen binnen het huidige applicatie landschap en welke optimalisaties mogelijn zijn.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • Big data
  • Algoritmes

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source