Micro Frontends Starter Kit

De Info Supporter maakt goed doordachte keuzes voor de technologie die wordt ingezet om onze klanten vooruit te helpen. Zo ook op het gebied van frontend gebaseerd op webtechnologie. Daar zijn sinds kort de Micro Frontends in opkomst, waarbij voor verschillende pagina-elementen specifieke technologie kan worden gekozen. Maar hoe zetten we dit effectief in op meerdere projecten? Jij gaat op zoek naar antwoorden!

Neem contact op met

Meer informatie

Je duikt in de wereld van micro-frontend architectuur. Je onderzoekt wat een Micro Frontends architectuur precies is en welke technieken kunnen samenwerken in zo’n architectuur. Maar in je opdracht kijk je breder dan dat. Wat moeten onze teams bijvoorbeeld kunnen om hiermee aan de slag te gaan? En hoe los je problemen als routing, caching of authenticatie toch centraal op?

Uiteindelijk ontwikkel je een starter-kit, waarmee onze teams op weg worden geholpen met jouw bevindingen en hoe ze dit in kunnen zetten binnen hun projecten.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • Java
  • .NET
  • Mobile
  • Webscale-IT
afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source