Multi-cloud kubernetes voor teams

Steeds meer projecten gebruiken container en clustered container solutions voor het hosten van ontwikkel-, test-, acceptatie- en productieomgevingen. Met Kubernetes managementtools kunnen meerdere clusters gemanaged worden en krijgen teams zelf controle over hun clusters. Zie jij het als een uitdaging om voor Info Support in dit onderwerp te duiken en ons te adviseren over de (on)mogelijkheden van deze tools? Lees dan meer!

Neem contact op met

Meer informatie

Info Support levert opdrachtgevers en collega’s ontwikkel-, test-, acceptatie- en productieomgevingen, zowel in public als private clouds. Steeds meer projecten gebruiken container en clustered container solutions voor het hosten van de producten. Wij leveren de benodigde hardware en/of cloud vendor support al voor het opzetten van een Kubernetes cluster in public en private clouds, maar dit gebeurt op dit moment op individuele basis. Voor de toekomst is het belangrijk naar de schaalbaarheid te kijken.

Er bestaan tegenwoordig verschillende Kubernetes managementtools waarmee meerdere clusters gemanaged kunnen worden en waarmee teams zelf delegated controle kunnen krijgen over hun clusters. Aan jou de taak om te onderzoeken in hoeverre deze tools aansluiten bij onze situatie en om ons te adviseren of het nuttig is om deze in te zetten.

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je welke tool binnen onze klantencontext het meest geschikt is om Kubernetes clusters bij meerdere cloud providers te managen. Hierbij staat voorop dat teams zelf hun resources kunnen beheren. Je bewijst je adviezen aan de hand van Proof of Concepts. Als Proof of Concept kun je denken aan het inrichten en configureren van de tool en het koppelen met onze eigen private cloud en Azure cloud. Ook valt te denken aan het geautomatiseerd uitrollen van een Kubernetes cluster in beide clouds en het hierin laten draaien van een sample distributed dockerized applicatie.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • Webscale-IT
  • Cloud
  • Continuous Delivery

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source