Openbare autodata API

Steeds meer mensen sluiten een lening af om een auto aan te schaffen. Daarbij spelen allerlei zaken een rol bij het matchen met het juiste financiële product, zoals bouwjaar en de gemiddelde afschrijving per jaar.

Neem contact op met

Meer informatie

Onze opdrachtgever verstrekt financiële producten om auto’s te financieren. Van auto’s is veel openbare data beschikbaar, zoals economisch waarde, behoud, levensduur, milieubelasting en slijtage. Deze databronnen kunnen door de dienstverlener worden ingezet om betere producten aan te bieden.

Van welke databronnen kunnen we gebruik maken om ons verkoopproces nog beter te maken? Welke mogelijkheden ontstaan wanneer we de informatie uit deze databronnen combineren? Met deze vragen mag jij aan de slag.

 

De opdracht

Tijdens je afstudeeropdracht onderzoek je welke databronnen er allemaal zijn. Je brengt in kaart wat deze bronnen aan informatie toevoegen en de synergie ervan. Je voegt al deze databronnen realtime samen en ontsluit de nieuwe informatie door middel van een API (aggregatie) zodat een nieuwe databron ontstaat. Je bewijst dat je oplossing technisch werkt met een Proof of Concept.

 

Benodigde technieken en/of kennis

  • .NET
  • Data Solutions
  • Webscale
  • Big Data & Algoritmes
  • Continuous Delivery
afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source