Terug naar overzicht

Paaspop Special: De ultieme Paaspop Festival App

Zie jij het als een uitdaging om tijdens je afstuderen de ultieme festivalapp te bouwen en daarmee invloed te hebben op de experience van de 80.000 festivalbezoekers? Laat deze afstudeeropdracht dan niet aan je voorbij gaan!

Neem contact op met

Verbeter de experience op Paaspop

Om bezoekers een optimale beleving te geven, heeft Paaspop zoveel mogelijk informatie van de bezoekers nodig. Wat is hun muzieksmaak? Welke optredens willen ze écht niet missen? Via welke route komen ze aanrijden? En met welke vrienden bezoeken ze het festival? Zomaar wat voorbeelden van informatie waarmee de organisatie de publiekstromen beter kan sturen en de beleving en het gemak van de bezoeker wordt vergroot. Hierdoor staan zij bijvoorbeeld minder lang in de file , omdat ze zo snel mogelijk naar de beste parkeerplek worden geleid. Of ze worden gewaarschuwd wanneer hun favoriete optreden vol dreigt te raken. Ook kan de belevenis verbeterd worden door te tonen waar vrienden zich bevinden op het terrein.

Opdracht

Onder begeleiding van Info Support ontwerp je de ultieme festivalapp voor de bezoekers van het festival. Met toestemming van de gebruikers deelt deze app diverse soorten informatie over zichzelf zoals bijvoorbeeld de locatie. De app moet relevante functies bevatten die helpen de festivalbezoekers een optimale beleving te bezorgen.

Je onderzoekt de mogelijkheden en stemt deze af met Paaspop. Daarna ontwerp je een app en de benodigde back-end. Je doet dit alles op het het kantoor van Info Support. Je rolt de app daadwerkelijk uit en test deze gedurende Paaspop, dus live op het festivalterrein! Vervolgens leg je jouw bevindingen vast en werk je aan een advies voor de organisatie van Paaspop voor de uitrol van een nieuwe app voor Paaspop 2020.

Durf jij de uitdaging aan om een Artificial Intelligence component toe te voegen aan de oplossing die jij bouwt? Denk aan het  voorspellen van  bezoekersgedrag; wanneer komen bezoekers op welke manier aan? Of wanneer verwacht je de grootste drukte bij optredens, horecapunten of toiletten?

Benodigde technieken en/of interesses

  • Mobile Development
  • Artificial Intelligence
  • Data Solutions

Een Paaspop Special is een bijzondere opdracht die anders is dan anders; uitdagend en relevant, maar ook waar je plezier uit haalt en later met trots op kunt terugkijken. Deze opdrachten zijn geformuleerd in samenwerking met Paaspop en bieden jou de mogelijkheid het verschil te maken voor een crowd van 80.000 bezoekers! Meer weten? Klik hier.

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

Het tempo van de procedure bepaal jij. Zo mag je er rustig de tijd voor nemen, maar alles kan ook op een dag plaatsvinden; van kennismaking tot contractondertekening. We horen graag wat jouw voorkeur heeft.

Maakt Info Support voor jou het verschil?

Info Support staat in de markt als werkgever bekend om de kennis, kennisdeling en interessante IT-opdrachten, maar ook om goed werkgeverschap.

Sinds de oprichting in 1986 heeft Info Support op autonome kracht gefungeerd en staat onze oprichter Toon nog steeds aan het roer. Hierdoor is Info Support financieel onafhankelijk en hebben er nooit fusies, overnames of reorganisaties plaatsgevonden. Als solide werkgever schrijft Info Support sinds de oprichting zwarte cijfers, waar de medewerkers van mee profiteren.

Ons HR beleid is professioneel vormgegeven. Deze bevat elementen als uitgebreide persoonlijke opleidingstrajecten om je als vakman/vrouw verder te ontwikkelen en een goede marktconforme beloning die is gekoppeld aan je individueel presteren.

We nemen regelmatig deel aan externe onderzoeken om ons te benchmarken met andere bedrijven. Kortom: voor ons zijn onze medewerkers het meest waardevolle voor ons bedrijf.

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Ode aan de IT'er

Ode aan de IT'er

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine