Terug naar overzicht

Paaspop Special: optimaal geluid m.b.v. IoT-sensoren

Festivals, ga jij er wel eens naar toe? Ja? Dan weet je uit de eerste hand: bij de optimale festivalbeleving hoort ook optimaal geluid. In het midden van een tent is het geluid vaak prima, maar staat het vooraan niet te hard, met risico op gehoorschade tot gevolg? En kunnen de mensen achteraan nog wel meegenieten? De juiste balans vinden is een flinke uitdaging. Daarnaast moet er ook nog rekening gehouden worden met eventuele geluidsoverlast voor de omgeving. Hoe gaaf is het niet als jij met deze uitdaging aan de slag kunt tijdens jouw afstudeeropdracht? Lees snel meer!

Neem contact op met

Meer informatie

De afgelopen twee jaar hebben we samen met Paaspop, het eerste festival in het seizoen, een IT-hackathon georganiseerd. Door die ervaring zijn we bekend met de uitdagingen waar de organisatie van een festival mee kampt. Het is elk jaar weer een uitdaging om een efficiënt, veilig en voor de bezoekers zo prettig mogelijk festival te organiseren.

Een van de uitdagingen is het geluidsniveau, zoals we in de introductie al omschreven. Zorg jij voor een optimaal geluidsniveau op elke locatie, zodat de festivalbezoekers van Paaspop optimaal kunnen genieten?

Onderzoek

Je onderzoekt tijdens je opdracht hoe met draadloze en bij voorkeur zo betaalbaar mogelijke sensoren het geluidsniveau op verschillende plekken op en rond het festivalterrein gemeten kan worden. Je maakt een prototype van een IoT-architectuur, waarmee de data van meerdere sensoren verzameld kan worden (bijvoorbeeld m.b.v. communicatie via LoRa) en zorgt dat de data op een intuïtieve manier gevisualiseerd wordt, zodat de festivalorganisatie er gebruik van kan maken. En dan natuurlijk het beste onderdeel: je test de oplossing in de praktijk tijdens het festival!

Benodigde technieken en/of interesses

  • Mobile development
  • Big data & algoritmes
  • IoT-sensoren
  • IoT

Een Paaspop Special is een bijzondere opdracht die anders is dan anders; uitdagend en relevant, maar ook waar je plezier uit haalt en later met trots op kunt terugkijken. Deze opdrachten zijn geformuleerd in samenwerking met Paaspop en bieden jou de mogelijkheid het verschil te maken voor een crowd van 80.000 bezoekers! Meer weten? Klik hier.

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

Het tempo van de procedure bepaal jij. Zo mag je er rustig de tijd voor nemen, maar alles kan ook op een dag plaatsvinden; van kennismaking tot contractondertekening. We horen graag wat jouw voorkeur heeft.

Maakt Info Support voor jou het verschil?

Info Support staat in de markt als werkgever bekend om de kennis, kennisdeling en interessante IT-opdrachten, maar ook om goed werkgeverschap.

Sinds de oprichting in 1986 heeft Info Support op autonome kracht gefungeerd en staat onze oprichter Toon nog steeds aan het roer. Hierdoor is Info Support financieel onafhankelijk en hebben er nooit fusies, overnames of reorganisaties plaatsgevonden. Als solide werkgever schrijft Info Support sinds de oprichting zwarte cijfers, waar de medewerkers van mee profiteren.

Ons HR beleid is professioneel vormgegeven. Deze bevat elementen als uitgebreide persoonlijke opleidingstrajecten om je als vakman/vrouw verder te ontwikkelen en een goede marktconforme beloning die is gekoppeld aan je individueel presteren.

We nemen regelmatig deel aan externe onderzoeken om ons te benchmarken met andere bedrijven. Kortom: voor ons zijn onze medewerkers het meest waardevolle voor ons bedrijf.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Ode aan de IT'er

Ode aan de IT'er

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine