Terug naar overzicht

Paaspop Special: Reductie van Food & Beverage

Een grote uitdaging voor Paaspop en soortgelijke festivals is de verspilling van voedsel en drank. Denk aan aangebroken verpakkingen die niet meer kunnen worden bewaard of drank die in leidingen blijft zitten. Ga jij de uitdaging aan om deze verspilling tegen te gaan?

Neem contact op met

Ga verspilling tegen!

Een voorbeeld van verspilling is die van het bier uit de tap. Dit is afkomstig uit grote 1.000 liter tanks, waarvan er een aantal op het festivalterrein staan. Via kilometerslange leidingen wordt het naar de diverse tappunten gedistribueerd. Tot nu toe worden de kranen op de centrale tanks pas dichtgedraaid op het moment dat de taps gesloten zijn. Het bier wat in deze leidingen zit, gaat hierbij verloren omdat het wordt weggespoeld bij het schoonspoelen van de leidingen.

Maar denk ook aan aangebroken verpakkingen van eten of drinken die beter verdeeld zouden kunnen worden over de verschillende horecapunten. Hier kan veel geld worden bespaard en veel verspilling van eten en drinken worden tegengegaan!

Opdracht

Je brengt in kaart op welke manieren er eten en drinken wordt verspild op het festival. Dit doe je mede door in gesprek te gaan met de organisatie van Paaspop, voor wie je deze opdracht uitvoert. Ook kan je putten uit eerdere onderzoeken die hiernaar zijn gedaan. Vervolgens onderzoek je welke IT-mogelijkheden er zijn om deze verspilling tegen te gaan. Denk aan de inzet van sensoren om de hoeveelheid bier in een leiding te meten, een betere registratie van verkochte Food & Beverage (F&B), etc. Hierna ontwerp je een oplossing die de organisatie van Paaspop kan helpen verspilling van F&B tegen te gaan. Je doet dit alles op het hoofdkantoor van Info Support.

De oplossing toets je tijdens Paaspop, dus op het festivalterrein zelf! Als je weer bent bijgekomen van het festival, verwerk je alle bevindingen in een goed advies richting de Paaspoporganisatie, horecapartners en eventuele andere festivalorganisaties voor komende edities van festivals.

Benodigde technieken en/of interesses

  • Mobile Development
  • Artificial Intelligence
  • Data Solutions

Een Paaspop Special is een bijzondere opdracht die anders is dan anders; uitdagend en relevant, maar ook waar je plezier uit haalt en later met trots op kunt terugkijken. Deze opdrachten zijn geformuleerd in samenwerking met Paaspop en bieden jou de mogelijkheid het verschil te maken voor een crowd van 80.000 bezoekers! Meer weten? Klik hier.

 

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

Het tempo van de procedure bepaal jij. Zo mag je er rustig de tijd voor nemen, maar alles kan ook op een dag plaatsvinden; van kennismaking tot contractondertekening. We horen graag wat jouw voorkeur heeft.

Maakt Info Support voor jou het verschil?

Info Support staat in de markt als werkgever bekend om de kennis, kennisdeling en interessante IT-opdrachten, maar ook om goed werkgeverschap.

Sinds de oprichting in 1986 heeft Info Support op autonome kracht gefungeerd en staat onze oprichter Toon nog steeds aan het roer. Hierdoor is Info Support financieel onafhankelijk en hebben er nooit fusies, overnames of reorganisaties plaatsgevonden. Als solide werkgever schrijft Info Support sinds de oprichting zwarte cijfers, waar de medewerkers van mee profiteren.

Ons HR beleid is professioneel vormgegeven. Deze bevat elementen als uitgebreide persoonlijke opleidingstrajecten om je als vakman/vrouw verder te ontwikkelen en een goede marktconforme beloning die is gekoppeld aan je individueel presteren.

We nemen regelmatig deel aan externe onderzoeken om ons te benchmarken met andere bedrijven. Kortom: voor ons zijn onze medewerkers het meest waardevolle voor ons bedrijf.

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Ode aan de IT'er

Ode aan de IT'er

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine