Terug naar overzicht

Paaspop Special: ‘Waar zijn mijn vrienden?’ app

Soms ben je tijdens een festival je vrienden kwijt. Je vraagt via Whatsapp waar ze zijn en krijgt te horen “Bij de houten bar in de groene tent”; een omschrijving die niet heel duidelijk is en omdat bezoekers zich snel over het festivalterrein bewegen al snel is achterhaald. Gaat jouw app hier de oplossing voor bieden?

Neem contact op met

Nooit meer je vrienden kwijt dankzij jouw app

In Google Maps kan een gps-locatie worden getoond. Deze is echter niet erg nauwkeurig, zodat je niet precies weet waar iemand is. De exacte locatie tonen op een plattegrond van het festival zou uitkomst kunnen bieden. De vraag is: hoe zorg je dat je dit op een betrouwbare manier kunt doen, waarbij je rekening houdt met de context van een festival? Denk daarbij aan het uitvallen van de dataverbinding en het beperken van batterijverbruik door continu gebruik van gps. Daarnaast is het de vraag hoe je jouw locatie eenvoudig kunt delen met een door jou geselecteerde groep vrienden.

Opdracht

Je onderzoekt hoe je een oplossing kunt implementeren om eenvoudig vrienden terug te vinden tijdens een festival. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van Internet of Things (IoT). Je neemt hierbij mee dat een laag batterijverbruik gewenst is en dat er mogelijk sprake is van een minder beschikbare dataverbinding. Je houdt in je oplossing rekening met privacy voor een samen te stellen groep vrienden. Je doet je onderzoek op het hoofdkantoor van Info Support. Vervolgens toon je met een Proof of Concept, bij voorkeur met een app, aan dat jouw oplossing werkt. Je toetst deze tijdens Paaspop zelf, dus live op het festivalterrein!

Benodigde technieken en/of interesses

  • Mobile Development
  • Internet of Things
  • Security
  • Java of .NET

Een Paaspop Special is een bijzondere opdracht die anders is dan anders; uitdagend en relevant, maar ook waar je plezier uit haalt en later met trots op kunt terugkijken. Deze opdrachten zijn geformuleerd in samenwerking met Paaspop en bieden jou de mogelijkheid het verschil te maken voor een crowd van 80.000 bezoekers! Meer weten? Klik hier.

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

Het tempo van de procedure bepaal jij. Zo mag je er rustig de tijd voor nemen, maar alles kan ook op een dag plaatsvinden; van kennismaking tot contractondertekening. We horen graag wat jouw voorkeur heeft.

Maakt Info Support voor jou het verschil?

Info Support staat in de markt als werkgever bekend om de kennis, kennisdeling en interessante IT-opdrachten, maar ook om goed werkgeverschap.

Sinds de oprichting in 1986 heeft Info Support op autonome kracht gefungeerd en staat onze oprichter Toon nog steeds aan het roer. Hierdoor is Info Support financieel onafhankelijk en hebben er nooit fusies, overnames of reorganisaties plaatsgevonden. Als solide werkgever schrijft Info Support sinds de oprichting zwarte cijfers, waar de medewerkers van mee profiteren.

Ons HR beleid is professioneel vormgegeven. Deze bevat elementen als uitgebreide persoonlijke opleidingstrajecten om je als vakman/vrouw verder te ontwikkelen en een goede marktconforme beloning die is gekoppeld aan je individueel presteren.

We nemen regelmatig deel aan externe onderzoeken om ons te benchmarken met andere bedrijven. Kortom: voor ons zijn onze medewerkers het meest waardevolle voor ons bedrijf.

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Ode aan de IT'er

Ode aan de IT'er

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine