PDC-assistent

Zie jij net als Info Support overal mogelijkheden in nieuwe technologie? Wij denken bij nieuwe productlanceringen zoals van bijvoorbeeld de Nederlandse variant van Google Assistent meteen aan allerlei toepassingen, herken je dat? Ga jij dan ook de uitdaging aan om tijdens je afstuderen Google Assistent te integreren met een app die de klantcommunicatie regelt voor het Professional Development Center van Info Support? Lees dan meer!

 

Neem contact op met

Meer informatie

Het Professional Development Center (PDC) van Info Support is onder andere verantwoordelijk voor het ondersteunen van teams bij het ontwikkelen van software. Ook vanuit klanten krijgt het PDC diverse vragen, bijvoorbeeld om een testomgeving neer te zetten of hoe een buildstraat kan worden opgezet. Deze vragen worden meestal per mail gesteld, wat een nogal verouderde manier van communicatie is geworden.

Nu Google recentelijk een Nederlandse variant van Google Assistent heeft uitgebracht, is het idee ontstaan om een app te creëren die in combinatie met Google Assistent de communicatie tussen de klant en het PDC regelt.

Jij gaat hiermee tijdens je afstudeeropdracht aan de slag!

Onderzoek

Tijdens je afstudeeropdracht ga je aan de slag met een app die de klantcommunicatie voor het PDC regelt. Deze app integreer je met Google Assistent, zodat de gebruiker met Google Assistent je app aan kan spreken. Het idee hierbij is dat de klant aan zijn telefoon vraagt om bijvoorbeeld een acceptatieomgeving, waarna de app de vraag bij het PDC uitzet, of zelfs een geautomatiseerd proces aftrapt.

Benodigde technieken en/of kennis

  • Mobile Development
  • Java/.NET
  • Google Assistent

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source