Presentation Content Analytics – Smart Presenter

Heb jij een passie voor het analyseren van data? En studeer je Informatica en sta je op het punt van afstuderen? Analyseer dan vanuit die passie tijdens jouw afstudeeropdracht presentatiecontent, zoals slides, filmpjes en afbeeldingen. Lees er meer over via de bovenstaande link.

Neem contact op met

Meer informatie

Smart presenter is een IoT & Analytics oplossing van Info Support, waarmee een presentator van feedback en advies kan worden voorzien om zo zijn of haar presentatie(s) te verbeteren. Met behulp van diverse IoT-devices, zoals sportwatches, een webcam, weatherstation en een zelfgebouwde Smart Presentor Feedback Collector (prototype), worden de volgende gegevens verzameld:

  • Hartslag;
  • Beweging;
  • Visuele feedback van publiek (emotieherkenning);
  • Ruimte omstandigheden;
  • Score van publiek.

Vanuit de data die hieruit wordt verkregen krijgt de presentator realtime feedback en tips voor verbetering.

Tijdens deze afstudeeropdracht ga je aan de slag met het analyseren van de presentatiecontent.

Onderzoek

Het presentatiemateriaal dat wordt gebruikt tijdens een presentatie heeft vermoedelijk veel invloed op hoe het publiek een sessie ervaart. Tijdens deze afstudeeropdracht ga je aan de slag met het analyseren van presentatiecontent, zoals slides, filmpjes en afbeeldingen. Je onderzoekt hoe vanuit Smart Presenter zowel vooraf als achteraf feedback gegeven kan worden over de content die gebruikt wordt bij een presentatie.

Je onderzoekt of Azure Data Lake Store & Analytics in combinatie met cognitieve services een oplossing kan bieden voor het classificeren van de content en hoe dit geïntegreerd kan worden in de bestaande Smart Presenter oplossing. Denk hierbij aan analyse van de handouts of de presentatie zelf middels OCR.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of interesses

  • Big Data
  • Algoritmes
  • .NET

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

Het tempo van de procedure bepaal jij. Zo mag je er rustig de tijd voor nemen, maar alles kan ook op een dag plaatsvinden; van kennismaking tot contractondertekening. We horen graag wat jouw voorkeur heeft.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source