ReactJS with TypeScript or ES6?

Ligt jouw interesse bij het bouwen van webapplicaties? En ben je geïnteresseerd in het onderzoeken van nieuwe technologie? Lijkt het je uitdagend om tijdens je afstudeeropdracht te onderzoeken welke taal het meest geschikt is om te gebruiken in combinatie met ReactJS? Lees dan verder!

Neem contact op met

Meer informatie

ReactJS wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt bij het bouwen van webapplicaties. Je kunt ReactJS gebruiken met ES6 of Typescript, we weten echter nog niet welke van de twee het meest geschikt is. Aan jou de taak om dit te onderzoeken!

Onderzoek

Tijdens je afstudeeropdracht onderzoek je of ReactJS het best gebruikt kan worden met Typescript of met ES6. Je brengt daarbij de voor- en nadelen van Typescript en ES6 in kaart. Enkele punten om te onderzoeken zijn bijvoorbeeld: beschikbare libraries, beschikbare documentatie en welke features er zijn. Je bewijst middels een PoC wat de verschillen zijn en geeft een advies ons of we beter Typescript kunnen gebruiken met ReactJS of dat ES6 beter geschikt is.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor

Benodigde technieken en/of interesses

  • ReactJS
  • webapplicaties

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source