Realtime monitoring van operationele processen

Ben jij iemand met een grote interesse voor mobiele oplossingen die met data te maken hebben? Ga jij de uitdaging aan om voor een van onze opdrachtgevers een oplossing te creëren waarmee zij realtime inzicht krijgen in wat er allemaal binnen hun bedrijf en met hun klantrelaties gebeurt? Lees dan meer over deze afstudeeropdracht!

Neem contact op met

Meer informatie

De opdracht voer je uit voor een opdrachtgever van Info Support die financiële producten aan consumenten verstrekt. Deze organisatie heeft haar processen uitstekend ingeregeld, maar de efficiency van de processen is op dit moment voor een groot deel alleen nog maar achteraf inzichtelijk.

De wens is om de processen realtime te kunnen volgen. Naast de bestaande inzichten kunnen dan mogelijk nieuwe inzichten ontstaan. Met deze nieuwe inzichten kunnen bijvoorbeeld de accountmanagers een beter beeld vormen terwijl zij onderweg zijn en ook realtime feedback geven over de accounts. Jij gaat je tijdens deze opdracht verdiepen in de mogelijkheden.

De opdracht

Tijdens je afstudeeropdracht onderzoek je op basis van data en integratie met de bestaande systemen de mogelijkheden om realtime inzicht te krijgen in de processen van deze opdrachtgever. Je maakt dit ook inzichtelijk voor collega’s die onderweg zijn en bewijst dit door middel van een Proof of Concept.

Benodigde technieken en/of kennis

  • .NET
  • Data Solutions
  • Mobile
  • Webscale
  • Big Data & Algoritmes
  • Continuous Delivery
afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source