Remote Build Agent voor Bitbucket Pipelines

Ga jij met je afstudeeropdracht het verschil maken voor onze DevOps teams? Help je hen door te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om “eigen” machines aan Bitbucket Pipelines te verbinden? Interessant? Lees dan snel verder!

Neem contact op met

Meer informatie

Bitbucket Pipelines van Atlassian is een eenvoudige, interessante oplossing voor onze DevOps teams om als build en deployment pipeline te gebruiken.

Bitbucket Pipelines is een webdienst die code kan compileren, testen en/of deployen. Deze pipelines draaien op servers van Atlassian, die je deelt met anderen. Soms zijn deze echter niet snel, of kunnen deze pipelines interne systemen niet bereiken. Kunnen we eigen resources inzetten om flexibiliteit en/of performance toe te voegen? Met die vraag ga jij aan de slag tijdens je afstudeeropdracht!

Onderzoek

Tijdens je opdracht onderzoek je welke mogelijkheden er zijn om “eigen” machines aan Bitbucket Pipelines te verbinden. Je implementeert een oplossing die versnelling biedt en de voordelen van Pipelines (o.a. lage kosten, eenvoudig te configureren) in stand houdt. Je bewijst dit door een pipeline in te richten voor een Proof of Concept applicatie.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of interesses

  • Webscale
  • Continuous Delivery
  • DevOps
  • Bitbucket

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source