Stryker F#

Ligt jouw interesse in nieuwe technologieën en tools, zoals bijvoorbeeld het mutation testing framework Stryker? Dan is deze afstudeeropdracht iets voor jou! Vanuit Info Support ontwikkelen enthousiaste collega’s open source aan Stryker voor Javascript (en friends), Scala en .NET (C#), met ondersteuning van middelen door Info Support. Duik jij in de vraag hoe meerdere talen kunnen worden ondersteund in Stryker.NET?

Neem contact op met

Meer informatie

Stryker.NET ondersteunt C#, maar er zijn meer talen beschikbaar die gebruik maken van het .NET framework. Er is vraag naar ondersteuning voor F# en het liefst voegen we deze ondersteuning samen met de huidige Stryker voor .NET. Het is echter nog niet duidelijk op welke manier deze ondersteuning het beste kan worden toegevoegd, zonder dat Stryker voor C# lastig te ontwikkelen wordt.

Aan jou tijdens deze opdracht de taak om de beste manier te bedenken om beide talen te ondersteunen!

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je de beste manier om zowel C# als F# te ondersteunen, waarbij een en ander nog steeds te beheren blijft. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld meer modularisatie van Stryker.NET. Je bewijst je oplossing door een Proof of Concept aan te leveren in de Stryker open source repository.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • Stryker
  • .NET
  • Continuous Delivery

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source