Track & Trace van data in complexe ketens

Ben jij iemand die warm wordt van data? Wil jij tijdens jouw afstudeeropdracht aan de slag met een onderzoek naar welke methodes/scenario’s er zijn om data te correleren? Lees dan meer over deze opdracht!

Neem contact op met

Meer informatie

Bij een opdrachtgever van Info Support, die zijn diensten aanbiedt via websites, wordt Operational Intelligence (OI) ingezet om meer inzicht te krijgen in het fungeren van ketens. Dit om snel te acteren als er iets mis gaat of dreigt mis te gaan. Info Support heeft voor deze opdrachtgever een specifieke keten in kaart gebracht, die het mogelijk maakt beperkt data te correleren, waarbij steeds data van 2 componenten in de keten kunnen worden gelinkt. Omdat het correleren van data echter nog beperkt is, is er geen sprake is van echte end-to-end ketenmonitoring. Als we in staat zijn om data door de hele keten te volgen kunnen we nog meer inzicht geven en sneller acteren bij afwijkingen.

Om data te kunnen correleren is er een identificeerbare overeenkomst tussen nodig. Dit kan bijvoorbeeld een Correlation-ID zijn. Het toevoegen van zo’n correlation-ID aan de informatiestroom heeft echter nogal wat impact. Aan jou de taak om te onderzoeken of en hoe dit in bestaande omgevingen kan worden geïntroduceerd met een minimale impact.

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je welke methodes/scenario’s er zijn om data te correleren. Dit kunnen bestaande oplossingen in de markt zijn of een oplossing die je zelf bedenkt. Je onderzoekt hoe deze te implementeren en welke impact dit met zich meebrengt. Je brengt de voor- en nadelen in kaart en demonstreert vervolgens de scenario’s in een Proof of Concept.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • Big Data
  • Algorithms
  • Data Solutions

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source