Terug naar overzicht

Tracken van gewassen met Artificial Intelligence

Heb jij een passie voor zaken als IoT en Artificial Intelligence? En zie je het als een uitdaging om die passie in te zetten in een onderzoek voor de agrarische sector? Onderzoek dan tijdens jouw afstudeeropdracht de mogelijkheden om met behulp van kunstmatige intelligentie geautomatiseerde inspecties van gewassen uit te voeren en adviezen te geven over bewatering, bemesting en het oogsten van deze gewassen.

Neem contact op met

Meer informatie

Het inspecteren van gewassen op akkers of in kassen is een tijdrovende klus. Daarnaast is de inspectie niet objectief, maar afhankelijk van de kennis en ervaring van de inspecteur. Hierdoor kunnen verkeerde beslissingen worden genomen met betrekking tot bemesting, bewatering en oogsten van gewassen, wat hoge kosten met zich mee kan brengen. Jij gaat aan de slag met het vraagstuk hoe inspecties van gewassen geautomatiseerd uit te voeren zijn.

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeeropdracht onderzoek je de mogelijkheden om met behulp van kunstmatige intelligentie geautomatiseerde inspecties van gewassen uit te voeren en adviezen te geven over bewatering, bemesting en het oogsten van deze gewassen. Je implementeert een Proof of Concept (PoC) waarin je aantoont dat de oplossing die je bedacht hebt werkt. Je toont aan dat deze in staat is de status van planten te bepalen en een advies te geven over bewatering, bemesting en oogst.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of interesses

  • Artificial Intelligence (AI)
  • Internet of Things (IoT)
  • Machine learning
  • Big data & algoritmes

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

Het tempo van de procedure bepaal jij. Zo mag je er rustig de tijd voor nemen, maar alles kan ook op een dag plaatsvinden; van kennismaking tot contractondertekening. We horen graag wat jouw voorkeur heeft.

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Ode aan de IT'er

Ode aan de IT'er

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine