Vervang Info Supports ID Card door een app

Medewerkers van Info Support hebben een persoonlijke toegangspas (ID Card) om zich in ons pand aan- en af te melden. Op zich een mooi systeem, maar een pas kun je kwijtraken en je kunt vergeten je af te melden. Dat kan slimmer worden ingericht! Ga jij tijdens jouw afstudeeropdracht de uitdaging aan om dit systeem te vervangen door een app?

Neem contact op met

Meer informatie

De persoonlijke pas (ID Card) waarmee medewerkers toegang tot het pand van Info Support hebben, werkt als volgt. Door je pas tegen een sensor aan te houden ontgrendel je de deuren, zowel de toegangsdeuren als andere (tussen)deuren binnen het pand. Bij het verlaten van het pand moeten medewerkers zich met dezelfde pas afmelden. Daar zit een nadeel van dit systeem: als je dat vergeet, blijf je geregistreerd staan als aanwezig en dat is niet handig in geval van bijvoorbeeld een ontruiming van het pand. Daarnaast is het nadeel van een pas dat je deze kunt vergeten of kwijtraken. Door de pas te vervangen door een mobiele app kunnen beide problemen getackeld worden. Daarmee ga jij aan de slag tijdens je afstudeeropdracht!

Onderzoek

Tijdens je opdracht ga je aan de slag met de mobiele app ter vervanging van de Info Support toegangspas. Je verdiept je in de technieken geofencing en Near Field Communication (NFC) en onderzoekt welke het meest geschikt is voor het aan- en afmelden. Hierbij is het belangrijk dat de gekozen techniek veilig en betrouwbaar is. Daarnaast dient de mobiele app minimaal drie platforms te ondersteunen: Android, IOS en Windows Phone. Welke techniek je inzet om de applicatie te ontwikkelen staat niet vast.

De ontwikkelde mobiele app dient als een PoC voor het onderzoek. Deze app is ook een goed startpunt om meerdere interne diensten van Info Support in te verwerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan urenregistratie, nieuwsbrieven, etc. Daarom vragen we je met een brede blik naar deze case te kijken.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • Mobile Development
  • Java/.NET
  • Geofencing
  • Near Field Communication (NFC)

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

Het tempo van de procedure bepaal jij!

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source