Wat is het beste front end framework?

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Ben jij een front end developer in hart en nieren, maar zie je door de vele front end frameworks door de bomen het bos niet meer? Ga jij de uitdaging aan om te onderzoeken welk framework het beste bij een specifiek project past? Lees dan snel verder!

Neem contact op met

Meer informatie

Front end ontwikkeling kenmerkt zich door vele nieuwe frameworks die elkaar met hoge snelheid opvolgen. Deze wildgroei aan frameworks initieert de behoefte om een overzicht te creëren van de diverse stromen hierbinnen en wat de voor- en nadelen van deze stromen zijn. Daarmee wordt het voor de architect/lead developer makkelijker om te bepalen welk framework er voor een specifiek project het beste ingezet kan worden. Hier ga jij mee aan de slag!

 

Onderzoek

Tijdens deze afstudeeropdracht ga je de uitdaging aan om te onderzoeken welk framework het beste bij een specifiek project past. Welke eigenschappen zijn belangrijk in het maken van deze keuze? Binnen deze opdracht is dat de hoofdvraag die je gaat beantwoorden door een model op te stellen dat je helpt te bepalen wat de eigenschappen van verschillende frameworks zijn en hoe deze aansluiten bij de wensen van verschillende projecten. Je laat zien dat d.m.v. dit model een correcte keuze voor een project kan worden gemaakt, door een aantal kleine case studies uit te werken aan de hand van dit model.

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde kennis & Interesse

  • Affiniteit met Front end ontwikkeling is een pre.

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

Het tempo van de procedure bepaal jij. Zo mag je er rustig de tijd voor nemen, maar alles kan ook op een dag plaatsvinden; van kennismaking tot contractondertekening. We horen graag wat jouw voorkeur heeft.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source