Wat zegt de klant?

Call centers als die van verzekeraar Unigarant krijgen dagelijks enorm veel vragen op zich af. Ga jij aan de slag met het structureren van deze vragen, zodat de waardevolle informatie die in die vragen verscholen ligt optimaal wordt benut? Jeuken jouw handen om datamining op deze grote hoeveelheid ongestructureerde data toe te passen? Lees dan snel meer!

Neem contact op met

Meer informatie

Unigarant is een middelgrote verzekeraar. Ze is specialist op het terrein van schadeverzekeringen en opereert in de consumentenmarkt onder de naam ANWB Verzekeren. De laatste jaren groeit het aantal verkopen enorm (+10%). Dit in een verder stabiele markt. Unigarant zet al jaren vol in op digitalisering van processen en het introduceren van innovatieve verzekeringsproducten. Belangrijk bij een goede serviceverlening is het klantcontactcenter. Het blijkt dat de organisatie niet goed weet welke vragen gesteld worden en waarom.

Hoe krijgen we beter grip op de vragen die klanten stellen via het Unigarant call center? Hoe meten we ‘veel gestelde vragen’ aan de voorkant? Hoe voeren we analyses uit op data in de systemen en realiseren we daarmee verbeteringen in product, proces, opleiding? Wat leren we uit die data? Hoe voeren we analyses uit met zo min mogelijke inspanning van medewerkers en analisten? Met die vragen ga jij aan de slag tijdens dit afstudeeronderzoek.

Onderzoek

Tijdens jouw afstudeeropdracht bedenk en maak je een oplossing voor het vastleggen en analyseren van klantcontact. Daarbij combineer je bestaande data met nieuwe (of nog niet beschikbaar gemaakte) data. Hierbij ga je uit van de vraagstelling: wat kan de organisatie leren van de data door middel van datamining van ongestructureerde data? Wat kunnen we herleiden uit opgenomen klantgesprekken (toepassing speech2text) en hoe?

Je gaat deze opdracht samen met iemand van Info Support verder uitwerken. Dit met als doel om tot een definitieve afstudeeropdracht, compleet met deliverables, te komen die bij jou past! Wij zien graag dat je afstudeerperiode een onvergetelijke tijd wordt en een mooie start van jouw carrière. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar bieden we je bij Info Support alle ruimte voor!

Benodigde technieken en/of kennis

  • Datamining
  • Speech2text
  • Data Solutions
  • Big Data
  • Data & Algoritmes

Extra informatie

Bij Info Support doorloop je als sollicitant de volgende stappen: kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en contractondertekening.

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Get Smarter Magazine

Get Smarter Magazine

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source