Onze klantenoplossingen

Info Support ontwikkelt en beheert innovatieve en solide softwareoplossingen. Technologische kennis combineren wij met kennis van de branches waarin onze opdrachtgevers opereren, doordat onze mensen zijn ingedeeld in 1 van de marktgerichte businessunits – Overheid, Zorg, Finance en Handel en Industrie.

Neem contact op met

Dat maakt dat wij oplossingen kunnen maken, die onze opdrachtgevers een voorsprong geven binnen hun branche. Wij leveren daarmee niet simpelweg handjes, platte detachering, maar toegevoegde waarde. En dat is voor alle partijen een groot voordeel, zowel voor de opdrachtgever als voor Info Support. Ook in economisch mindere tijden kunnen wij dan ook bouwen op stabiele klantrelaties. Met al 28 jaar zwarte cijfers hebben wij nog nooit mensen hoeven ontslaan vanwege economische redenen.

Wij werken voor de Top-500 bedrijven in de Benelux, waarbij je kunt denken aan grote namen als de NS, ABN AMRO, ING, de Belastingdienst, Unive, Menzis, Achmea en diverse grote woningcorporaties.
Opdrachtgevers weten ons vooral te vinden bij complexe en innovatieve IT-vraagstukken. Vaak zijn het kwesties waar onze concurrenten op stuk zijn gelopen. Dankzij het hoge kennisniveau en het vakmanschap van onze IT‘ers kunnen wij de verwachtingen van de klant wél waarmaken. Juist dat maakt ons zo uniek.
We worden dan ook steeds meer gezien als het meest innovatieve IT-bedrijf. We blijven echter met beide benen op de grond. Wijzelf roepen niet zo snel dat we de besten zijn, maar de vele onderscheidingen en awards die wij al jaren met grote regelmaat ontvangen, getuigen dat anderen ons wel zo zien.

Info Support is een familiebedrijf dat medewerkers interessante projecten in uitdagende omgevingen door heel Nederland en België biedt. Maar daarnaast worden onze consultants niet zelden gevraagd om hun advies in het buitenland, denk aan Rio, Dublin of Singapore.
Professionals in diverse rollen werken samen, waardoor we van elkaar leren én in staat zijn om binnen het vastgestelde budget en de beschikbare tijd hoogwaardige applicaties op te leveren.

afbeelding Afstudeerstage Bachelor

Afstudeerstage Bachelor

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding IT Minor

IT Minor

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond