Continuous Delivery

Een werkverband bij Info Support betekent werken aan uitdagende projecten met nieuwe technologieën. Die projecten kunnen variëren van de ontwikkeling van software op maat tot projecten op het gebied van Integratie of Business Intelligence. Daarnaast helpen onze IT-professionals organisaties om nieuwe technologieën als Continuous Delivery en DevOps te introduceren.

 

Neem contact op met

Marina Jansen Schoonhoven

nl contactpersoon

De hedendaagse businessprocessen vragen steeds vaker om 24/7 interactie met de markt en het razendsnel inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Dat legt veel druk op het proces van softwareontwikkeling als het gaat om flexibiliteit, opleveringssnelheid, kwaliteit en kosten. Met Continuous Delivery levert Info Support een geavanceerde ontwikkelmethodiek waarbij software continu wordt opgeleverd in kleine behapbare stukjes die meteen getest en in productie genomen worden.

Als IT-professional bij Info Support zit je bovenop de innovatie, waardoor je continu uitgedaagd wordt om at the top of your game te blijven. Info Supporters met kennis van een bepaalde technologie delen hun kennis binnen speciale communities binnen het bedrijf, de zogenoemde Competence Centers. Daarnaast zijn onze mensen ingedeeld in één van de vier marktgerichte businessunits – Overheid, Zorg, Finance en Handel en Industrie – waardoor er naast investering in technologische kennis ook aandacht is voor het opbouwen van kennis van de branches waarin onze opdrachtgevers opereren. Daardoor kunnen er slimme, branche-specifieke oplossingen worden ontwikkeld en kunnen onze mensen zich verder specialiseren.

Uitdagende projecten

Bij Info Support werk je in blended teams aan uitdagende projecten, zoals:

  • Het planningssysteem van mensen en materieel voor de NS. Hierbij kun je denken aan knooppuntplanning; waar is welke trein, hoeveel treinen worden op welk traject ingezet, het rangeren van het aantal treinstellen, enzovoort. Al die gegevens komen uit verschillende systemen, maar komen samen in één planningssysteem.
  • Het kennismanagementsysteem voor ABN AMRO, met behulp van moderne technieken, zoals Continuous Delivery.
  • De Corporatie Service Bus voor een aantal grote woningcorporaties, waarmee de grote hoeveelheid losse systemen aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Kortom: zoek je een echt uitdagende baan en wil je bovenop de innovatie zitten? Neem dan snel contact op en laat je informeren over de verschillende projecten, teams en vakgebieden en natuurlijk over wat Info Support jou te bieden heeft!

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Blog

Blog