Afstudeeropdrachten

Resultaten

1 - 15 van de 100 resultaten

Serverless Architecture

Onderzoek jij graag of het wel nodig is dat dingen zijn zoals ze zijn? Bijvoorbeeld of een constant draaiende server wel altijd nodig is? Ga dan tijdens je afstuderen aan de slag met Function as a Service (FaaS)!

Blockchain variant in C#

Ben je op zoek naar een afstudeeropdracht voor je studie Informatica? Heb je een passie voor nieuwe technologie, zoals blockchain? Vind je het een uitdaging om de mogelijkheden te onderzoeken voor een framework geschreven in C#, waarmee een Distributed Ledger oplossing kan worden neergezet? Dan is deze afstudeeropdracht iets voor jou!

Info Support bezoekersregistratiesysteem

Sta jij op het punt om af te studeren voor je studie Informatica? Help jij ons om onze gasten op een efficiëntere manier te verwelkomen en ontwikkel jij daarvoor tijdens jouw afstudeeropdracht een nieuw bezoekersregistratiesysteem? Lees dan snel verder!

Presentation Content Analytics - Smart Presenter

Heb jij een passie voor het analyseren van data? En studeer je Informatica en sta je op het punt van afstuderen? Analyseer dan vanuit die passie tijdens jouw afstudeeropdracht presentatiecontent, zoals slides, filmpjes en afbeeldingen. Lees er meer over via de bovenstaande link.

Basisregistraties in de blockchain

Studeer jij Informatica en sta je op het punt van afstuderen? Heb jij een passie voor nieuwe technologieën zoals bijvoorbeeld blockchain? Ga je vanuit die passie tijdens je afstuderen onderzoeken welke basisregistraties het meest geschikt zijn voor het inzetten van blockchaintechnologie? Lees dan snel verder!

Servicedesk bot Managed Services

Ben jij geïnteresseerd in Artificial Intelligence? En wil jij vanuit die interesse met chatbots aan de slag tijdens jouw afstuderen voor je studie Informatica? Lees dan snel meer!  

Koppeling blockchain aan externe oracles

Ben jij geïnteresseerd in nieuwe technologie als blockchain? Ga je vanuit die interesse onderzoeken welke problemen dienen te worden opgelost wanneer blockchains worden gekoppeld aan oracles als Fabric of Corda? Lees dan meer over deze afstudeeropdracht!

Dotty: A look into the future

Dotty is een kijkje in de toekomst van Scala. Is het verstandig om Scala te adopteren met de features en de performance van Dotty in het vizier, of is Java wellicht een betere keuze? Met die vraag ga jij aan de slag als je kiest voor deze afstudeeropdracht!

Datarotonde realtime dashboard

Gaat jouw hart sneller kloppen van termen als big data en algoritmes? Ga je vanuit die interesse onderzoeken of er met event processing en stream analytics een realtime dashboard op onze Datarotonde kan worden gebouwd? Lees dan meer!

Gevalideerde blockchain-gegevensuitwisseling

Houd jij je graag bezig met de nieuwste snufjes, zoals blockchaintechnologie? Studeer jij Informatica en sta je op het punt van afstuderen? Onderzoek dan tijdens jouw afstudeeropdracht hoe data integer tussen verschillende applicaties te delen is binnen onze Datarotonde. Meer weten? Lees dan meer via bovenstaande link!

Blockchains met een connectie naar de natuurlijke wereld, is dat mogelijk?

Ben jij voor je studie Informatica op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Heb jij een passie voor nieuwe technologie zoals blockchain? Onderzoek dan tijdens jouw afstudeeropdracht of blockchain-technologie kan worden ingezet in situaties waarbij een sterke relatie bestaat met een variabele waarde in de natuurlijke wereld.

Intelligent Self Healing Applications

Heb jij ook een hekel aan applicaties/websites die weer eens niet werken? Ga dan in deze afstudeeropdracht aan de slag met big data en machine learning, microservices (in containers) en meer. Combineer deze technieken/concepten om een slimme oplossing te verzinnen die in staat is problemen te voorspellen, detecteren en verhelpen. Klinkt je dat goed…

Automated (cross-platform) profiling and security testing in a nightly build

Geloof jij net als Info Support dat security met de dag belangrijker wordt? Ga jij daarom tijdens je afstudeeropdracht onderzoeken of het mogelijk is om op basis van (statische) codeanalyse een risicoclassificatie vast te stellen voor een applicatie? Wil jij zo bijdragen aan een veiliger IT-landschap? Lees dan meer!

Smart Presenter Gamificatie

Geloof jij net als Info Support in de kracht van gamificatie? Vind je het een uitdaging om een cross platform portaal of app met gamificatie module voor ons Smart presenter platform te ontwikkelen? Kies dan voor deze afstudeeropdracht!

Productiedata anonimiseren in een gedistribueerde omgeving

Heb jij een passie voor data? Vind je het een uitdaging om een strategie te bedenken waarbij productiedata op een geautomatiseerde wijze geanonimiseerd kunnen worden zodat deze veilig zijn om te gebruiken in een testomgeving, zonder dat de relaties tussen de verschillende databases verloren gaan? Lees dan snel verder!

Opleiding

Vakgebieden

Locatie

Specials