Afstudeeropdrachten

Resultaten

1 - 15 van de 98 resultaten

Pepper binnen het Intranet of Things van OpenHAB

Ga jij tijdens je afstuderen voor je studie Informatica graag aan de slag met robot Pepper? Lijkt het je interessant om Pepper in te zetten in een IoT-project, in combinatie met een Home Automation pakket zoals OpenHAB? Lees dan snel verder!

Blindegeleide smartwatch

Studeer jij Informatica en ben je bijna klaar om af te studeren? Heb je een passie voor zaken als IoT? Zet je die passie graag in tijdens jouw afstudeeropdracht en onderzoek je op welke manier een smartwatch al dan niet in combinatie met een mobiele telefoon een visueel beperkte reiziger kan helpen met zijn of haar reis? Lees dan verder!

Beschikbare werkplekken op kantoor

Help jij tijdens je afstudeeropdracht onze consultants van een irritatiefactor op kantoor af? Onderzoek hoe op een goedkope, eenvoudige en energiezuinige manier kan worden gedetecteerd welke flexwerkplekken beschikbaar zijn en toon deze via een app. Lees snel verder!

Tracken van gewassen met Artificial Intelligence

Heb jij een passie voor zaken als IoT en Artificial Intelligence? En zie je het als een uitdaging om die passie in te zetten in een onderzoek voor de agrarische sector? Onderzoek dan tijdens jouw afstudeeropdracht de mogelijkheden om met behulp van kunstmatige intelligentie geautomatiseerde inspecties van gewassen uit te voeren en adviezen te geven…

React.js met TypeScript of ES6?

Heb jij een passie voor het bouwen van webapplicaties? En zoek je daarnaast graag uit wat de beste oplossing is voor een probleem? Onderzoek dan tijdens je afstudeeropdracht of je React.js het beste kunt gebruiken met ES6 of Typescript. Interessant? Lees dan verder!

Ketentesten en visualiseren

Ben jij iemand met een passie voor testen? Zie jij het als een uitdaging om tijdens je afstuderen voor je studie Informatica een hele keten van systemen te testen en te visualiseren hoe dit verloopt? Lees dan meer over deze opdracht!

Omzetten DICOM naar 3D surfacemodellen voor HoloLens en AR

Ben jij student Informatica en bijna klaar om te gaan afstuderen? Lijkt het je interessant om tijdens je afstudeerstage met de HoloLens aan de slag te gaan? Automatiseer jij tijdens je opdracht het omzetten van DICOM-beelden naar 3D-surface modellen die direct in de Hololens kunnen worden ingeladen? Lees dan snel verder!

IoT Device dynamische locatie bepaling via AI

Heb jij een passie voor zaken als IoT? En lijkt het je een uitdaging om hiermee tijdens je afstudeeropdracht aan de slag te gaan? Klinkt het bedenken van een oplossing om de locaties van de fietsen van een bikesharing platform nauwkeuriger te bepalen jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

Data privacy made easy throughout OTAP

Ben jij bijna klaar met je studie Informatica en op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Heb je een passie voor data en draai jij je hand niet om voor lastige vraagstukken die daarbij komen kijken, zoals privacywetgeving en privacygevoeligheid? Dan is deze opdracht iets voor jou!

Remote Build Agent voor Bitbucket Pipelines

Ga jij met je afstudeeropdracht het verschil maken voor onze DevOps teams? Help je hen door te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om “eigen” machines aan Bitbucket Pipelines te verbinden? Interessant? Lees dan snel verder!

GraphQL met “langzame” dependencies

Ben jij bijna klaar met je studie Informatica en op het punt van afstuderen? Heb je een passie voor data? Dan is deze afstudeeropdracht met GraphQL iets voor jou!

App hardening the safest app

Ben jij je er net als Info Support van bewust dat bankieren steeds meer verplaatst van web naar mobiel? Met alle bijbehorende gevaren van dien? Zie jij het als een uitdaging om tijdens je afstudeeropdracht de grootste gevaren voor de Android versie van de mobiele app van een van de grootste banken van Nederland te onderzoeken? Werk jij graag mee aa…

Animal health prediction

Zoek jij een afstudeeropdracht voor je opleiding Informatica? Geloof jij net als Info Support in de grote rol die is weggelegd voor IT in de agrarische sector? Onderzoek jij vanuit die gedachte op welke manier we dieren kunnen volgen of monitoren, zodat we kunnen gaan voorspellen of dieren ziek worden? Lees dan snel verder!

Met meerdere HoloLenzen naar hetzelfde object kunnen kijken

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht voor je studie Informatica? Heb jij interesse in nieuwe technieken als Augmented Reality? Lijkt het jou wel wat om het voor elkaar te krijgen dat meerdere HoloLenzen naar dezelfde hologrammen kunnen kijken, en dat commando’s door meerdere mensen gegeven kunnen worden? Lees dan snel verder!

Tonen medische instrumenten in de HoloLens voor neuronavigatie

Studeer jij Informatica en sta je op het punt van afstuderen? Geloof jij net als Info Support dat Augmented Reality (AR) een revolutie zal ontketenen in de Zorg? En zie jij een uitdaging in het onderzoeken van verschillende opties om een HoloLens onderdeel uit te laten maken van het neuronavigatiesysteem, waarbij de HoloLens medische 2D-beelden kan…

Opleiding

Vakgebieden

Locatie

Specials