Afstudeeropdrachten

Resultaten

1 - 15 van de 94 resultaten

ReactJS with TypScript or ES6?

Ligt jouw interesse bij het bouwen van webapplicaties? En ben je geïnteresseerd in het onderzoeken van nieuwe technologie? Lijkt het je uitdagend om tijdens je afstudeeropdracht te onderzoeken welke taal het meest geschikt is om te gebruiken in combinatie met ReactJS? Lees dan verder!

Continuous Integration & Continuous Deployment pipeline voor AR & VR

Ben jij die Informaticastudent die super geïnteresseerd is in Virtual Reality en Augmented Reality? Zou je niets liever willen dan met dat onderwerp aan de slag te gaan tijdens jouw afstuderen? Klinkt het uitdagend om voor VR en AR een Continuous Integration(CI)/Continuous Deployment (CD)-pipeline te creëren, waarmee wijzigingen in de software kort…

Microsegmentatie van netwerken door virtualisatie

Ben jij student Informatica en sta je op het punt af te studeren? Heb je een speciale interesse in virtuele netwerken en hosting? Dan is deze afstudeeropdracht waarschijnlijk echt iets voor jou! Lees snel meer!

Wat is het beste front end framework?

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Ben jij een front end developer in hart en nieren, maar zie je door de vele front end frameworks door de bomen het bos niet meer? Ga jij de uitdaging aan om te onderzoeken welk framework het beste bij een specifiek project past? Lees dan snel verder!

Self-service and automation op de datacenter infrastructuur bij Managed Services

Ga jij de uitdaging aan om een software defined datacenter nog verder te automatiseren en stabiliseren? Vind jij dat alle acties vanuit de klant bestuurd en automatisch uitgevoerd zouden moeten worden? Dan is deze afstudeeropdracht iets voor jou! .

IoT fleet management

Sta jij op het punt om af te studeren voor de opleiding Informatica? En heb je een passie voor Internet of Things? Zie jij het als een uitdaging om je tijdens je afstudeeropdracht te verdiepen in de beheerkant ervan en in de securityproblemen die IoT met zich meebrengt? Dan is deze opdracht iets voor jou!

Virtualiseren met Hyperconverged Infrastructuur, geschikt voor Managed Services?

Ligt jouw hart bij softwarebeheer? En ga je vanuit die passie de uitdaging aan om je tijdens je afstudeeronderzoek te verdiepen in virtualisatie? Onderzoek jij voor de beheerafdeling van Info Support of Hyperconverged Infrastructure (HCI) een goed alternatief is voor traditionele storage systemen? Lees dan snel verder!

App development met Flutter

Heb jij al gehoord van Flutter; Het nieuwe framework, waarvan Google eerder dit jaar de eerste bèta heeft uitgebracht? En wil jij je hier tijdens je afstuderen in vastbijten, om de sterke en minder sterke punten te onderzoeken? Lees dan snel meer over deze interessante opdracht!

Smells like team spirit

Ben jij niet alleen bezig met het schrijven van code die er toe doet, maar ben jij je er ook van bewust hoe impact vaak gemaakt wordt in een goed en sfeervol team? De afstudeeropdracht ‘Smells like team spirit’ biedt jou tijdens je afstuderen het beste van beide werelden!

Omzetten DICOM naar 3D surfacemodellen voor HoloLens en AR

Ben jij student Informatica en bijna klaar om te gaan afstuderen? Lijkt het je interessant om tijdens je afstudeerstage met de HoloLens aan de slag te gaan? Automatiseer jij tijdens je opdracht het omzetten van DICOM-beelden naar 3D-surface modellen die direct in de Hololens kunnen worden ingeladen? Lees dan snel verder!

Pepper binnen het Intranet of Things van OpenHAB

Ga jij tijdens je afstuderen voor je studie Informatica graag aan de slag met robot Pepper? Lijkt het je interessant om Pepper in te zetten in een IoT-project, in combinatie met een Home Automation pakket zoals OpenHAB? Lees dan snel verder!

Blindegeleide smartwatch

Studeer jij Informatica en ben je bijna klaar om af te studeren? Heb je een passie voor zaken als IoT? Zet je die passie graag in tijdens jouw afstudeeropdracht en onderzoek je op welke manier een smartwatch al dan niet in combinatie met een mobiele telefoon een visueel beperkte reiziger kan helpen met zijn of haar reis? Lees dan verder!

Treinen op tijd laten rijden met hulp van een smartwatch

Heb jij een sterke interesse voor Internet of Things? En ga je met behulp van IoT aan de slag om de treinen beter op tijd te laten rijden? Uitdagend? Lees dan snel meer!

Tracken van gewassen met Artificial Intelligence

Heb jij een passie voor zaken als IoT en Artificial Intelligence? En zie je het als een uitdaging om die passie in te zetten in een onderzoek voor de agrarische sector? Onderzoek dan tijdens jouw afstudeeropdracht de mogelijkheden om met behulp van kunstmatige intelligentie geautomatiseerde inspecties van gewassen uit te voeren en adviezen te geven…

React.js met TypeScript of ES6?

Heb jij een passie voor het bouwen van webapplicaties? En zoek je daarnaast graag uit wat de beste oplossing is voor een probleem? Onderzoek dan tijdens je afstudeeropdracht of je React.js het beste kunt gebruiken met ES6 of TypeScript. Interessant? Lees dan verder!

Opleiding

Vakgebieden

Locatie