Studenttracks

Speciaal voor Informatica-studenten worden er in het voor- en het najaar Studenttracks georganiseerd. De Studenttracks worden gegeven door consultants of docenten van het Kenniscentrum van Info Support. Tijdens de Studenttracks staan nieuwe technologieën centraal. De consultants en docenten kunnen je daarover alles vertellen en je gaat er zelf mee aan de slag.

Neem contact op met

Studenttracks voorjaar 2017

De Info Support Studenttracks dagtrainingen vinden plaats op onze trainingslocatie in Utrecht aan de St. Jacobsstraat 12, nabij Utrecht CS. Deze trainingen starten om 09:00 uur en duren tot 16.00 uur. Deze trainingen zijn inclusief lunch.

De Info Support Studenttracks middag/avondtrainingen vinden plaats op ons hoofdkantoor in Veenendaal, Kruisboog 42. Als je je voor deze Studenttracks inschrijft en gebruik maakt van het OV, dan regelen wij een taxi voor je vanaf een van de Stations in Veenendaal naar ons kantoor. Deze trainingen starten op 16.00 uur en duren tot 20.00 uur. Deze trainingen zijn inclusief avondeten.

Dinsdag 21 maart – 16.00 tot 20.00 – Veenendaal  Data Science
Vrijdag 21 april – 09.00 tot 16.00 – Utrecht  Building cross-platform mobile apps with React Native
Donderdag 18 mei – 16.00 tot 20.00 – Veenendaal  Polymer
Dinsdag 20 juni – 16.00 tot 20.00 – Veenendaal  Securing the Enterprise Infrastructure

 

Info Support Kennis Avond

Elke woensdagavond is er een ISKA (Info Support Kennis Avond) waar interactieve lezingen of gastcolleges worden gegeven over de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wil je een keer een ISKA bezoeken om hier een beeld bij te krijgen? Neem dan contact met ons op.

afbeelding Afstudeerstage

Afstudeerstage

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Innovation Projects

Innovation Projects

afbeelding Blog

Blog