Studenttracks

Speciaal voor Informatica-studenten worden er in het voor- en het najaar Studenttracks georganiseerd. Tijdens deze trainingen/masterclasses staan nieuwe technologieën centraal. De consultants en docenten van Info Support kunnen je daar tijdens de Studenttracks alles vertellen en je gaat er ook zelf mee aan de slag.

Neem contact op met

Studenttracks voorjaar 2018

De Info Support Studenttrack dagtrainingen vinden plaats op onze trainingslocatie in Utrecht aan de St. Jacobsstraat 12, nabij Utrecht CS. Deze trainingen starten om 09:00 uur en duren tot 16.00 uur. Deze trainingen zijn inclusief lunch.

De Info Support Studenttrack middag/avondtrainingen vinden plaats op ons hoofdkantoor in Veenendaal, Kruisboog 42. Als je je voor deze Studenttracks inschrijft en gebruik maakt van het OV, dan regelen wij een taxi voor je vanaf een van de Stations in Veenendaal naar ons kantoor. Deze trainingen starten op 16.00 uur en duren tot 20.00 uur. Deze trainingen zijn inclusief avondeten.


 Op het moment zijn er nog geen studenttracks bekend

Info Support Kennis Avond

Elke woensdagavond is er een ISKA (Info Support Kennis Avond) waar interactieve lezingen of gastcolleges worden gegeven over de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Wil je een keer een ISKA bezoeken om hier een beeld bij te krijgen? Neem dan contact met ons op.

afbeelding Afstudeerstage

Afstudeerstage

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Wij zien het wel

Wij zien het wel

afbeelding Innovation Projects

Innovation Projects