Aan het woord: Cas

“Wat je op de universiteit leert is best theoretisch. De onderzoeksrichtingen daar zijn interessant en relevant, maar ik wilde toch wel graag een directere link met de praktijk. Via een vriend kwam ik voor mijn masteronderzoek bij Info Support terecht. Hij vertelde dat ze hier veel technische en praktische kennis hebben en dat sprak me aan.

Ik wilde graag iets met data analytics doen en Info Support linkte dat voor mij aan AI bij chatbots, omdat dit één van de richtingen is waarin ze onderzoek stimuleren. Ik heb onderzocht of je de performance van een chatbot kan meten door data analytics toe te passen op de gesprekken. Zo kunnen slechtlopende gesprekken snel worden herkend en bijvoorbeeld worden overgenomen door een mens.

"Ik ben hier blijven werken omdat ik weet dat ik hier nog heel veel kan leren. Niet alleen van de opdrachten die ik doe, maar ook van mijn collega’s die veel kennis hebben".
Cas

“Op de universiteit maak je je eigen planning en word je niet continu gecontroleerd. Gelukkig kreeg ik ook vanuit Info Support veel ruimte om mijn eigen plan te trekken. Als ik er toch zelf niet uitkwam, stond mijn begeleider of een andere collega voor me klaar.

Los van de inhoudelijke kennis die ik opdeed, vond ik het ook prettig om te ervaren hoe het nou is: op een kantoor werken, onder collega’s zijn, overleggen. Ook als afstudeerder hoor je er hier helemaal bij. Je krijgt zelfs een kerstcadeau, haha. Ik ben hier blijven werken omdat ik weet dat ik hier nog heel veel kan leren. Niet alleen van de opdrachten die ik doe, maar ook van mijn collega’s die veel kennis hebben.”