Aan het woord: Jasper

‘Ik werk sinds 2017 voor Info Support. De eerste twee jaar was dat drie dagen in de week, want ik was nog bezig met mijn master Informatiekunde. In die periode werkte ik als business analist bij ALFAM, een kredietverstrekker. Als schakel tussen IT en de business dacht ik mee over nieuwe functionaliteiten, en kwam ik met nieuwe ideeën om onze producten te verbeteren.

Ik werd meteen als gelijkwaardig gezien, ondanks het feit dat ik nog maar weinig ervaring had. Mijn input werd serieus genomen. En ik kon de theorie van de universiteit direct toepassen. Info Support gaf mij de vrijheid om mijn agenda zelf in te delen, want de studie stond op nummer 1. En dat is fijn, zeker in tentamenperiodes.

Niet alleen de inhoud, maar zeker ook de soft skills trainingen waren erg waardevol.

In deze periode heb ik ook het IT Top Traineeship gevolgd. Dat was intensief naast mijn studie en werken, maar super leerzaam. Niet alleen de inhoud, maar zeker ook de soft skills trainingen waren erg waardevol. Ik heb mijn master scriptie bij Info Support uitgevoerd en ben in 2020 cum laude afgestudeerd. Tijdens dit onderzoek zag ik hoe tof het is om in een positieve omgeving aan iets te werken dat écht gebruikt wordt. Impact maken, op software- en bedrijfsniveau. Daar wilde ik graag verder mee.

Inmiddels werk ik als analist en scrum master bij MetrixLab, waar we een heel nieuw data platform hebben mogen opzetten. Het mooie aan deze rol is dat we niet alleen de dienstverlening van klanten van opdrachtgevers verbeteren, maar ook de interne processen optimaliseren. Daar krijg je dan van de medewerkers van de klant complimenten over, wat natuurlijk leuk is; werken aan vraagstukken die mensen echt raken. En kwaliteit is bij deze projecten altijd ons uitgangspunt.

Info Support biedt volop studie- en ontwikkelmogelijkheden. Ik kan me niet alleen verder verdiepen in mijn eigen vak, maar me ook horizontaal verbreden. Bovendien is het bedrijf actief in veel verschillende sectoren. Ik ben voorlopig dus nog niet uitgeleerd.’