Aan het woord: Ruben

“Bij Info Support ben je de stuurman van je eigen carrière. Als je wil kun je net even een extra stapje zetten en meer doen dan waarvoor je bent aangenomen. Ik heb bij mijn manager aangegeven dat ik dat graag wil en heb nu onder meer trainingen stakeholdermanagement, persoonlijk leiderschap en consultative selling gevolgd. Bij die laatste leer je op een niet-verkoopachtige manier in gesprek te gaan met klanten over hun uitdagingen en hoe wij daarbij zouden kunnen helpen.

In de paar jaar dat ik nu bij Info Support werk heb ik niet alleen op technisch vlak veel bijgeleerd, maar ook op persoonlijk vlak. Door de social skills trainingen die ik kreeg aan het begin van mijn traineeship pak je dingen net even wat handiger aan. Hoe je feedback geeft bijvoorbeeld”.

"De periodieke check-in momenten met mijn manager zijn waardevol."

“Ik heb dit jaar al drie keer samen met collega’s een sessie verzorgd op een ISKA, een Info Support Kennisavond. We waren bij een conferentie geweest en hebben daar een paar interessante learnings van gedeeld waar andere collega’s ook iets aan hebben. Ook deelden we wat inzichten uit een proof of concept dat ging over het herkennen van varkensballen, haha. Daarvoor gebruikte ik Custom Vision van Microsoft, iets dat ook voor collega’s interessant is.

Ik zit nu al een aantal jaar bij dezelfde klant, een financieel dienstverlener, waar we steeds weer een nieuw dataproject mogen doen. We gaan steeds een stapje verder, waardoor het ook erg leerzaam is. Met mijn manager bespreek ik regelmatig over hoe het gaat, of je het nog naar je zin hebt bij de klant en of er nog trainingen zijn die je wilt volgen. Die periodieke check-in momenten vind ik waardevol.”