Data Solutions

Data voor je laten werken en daarmee klanten en de wereld om je heen vooruit helpen. Dat is wat je als startende dataspecialist bij Info Support doet. Door Business Intelligence & Data Solutions slim in te zetten ben je de drijvende kracht achter toekomstige innovaties. Innovaties die onze klanten helpen om voorop te blijven lopen in hun branche.

Neem contact op met

Info Support Data Community

Bij Info Support werken ruim 35 gedreven en ambitieuze dataspecialisten, verdeeld over marktgerichte units als agrifood, energie, fintech, mobiliteit, pensioen en zorg. Binnen deze sectoren maken onze Data Engineers, Architecten en Data Scientists in mixed teams het verschil voor onze klanten. Daarbij kun je denken aan interessante cases als:

  • Fraude detectie in de financiële sector of bij de overheid.
  • Het besparen van miljoenen in de zorg door verspilling tegen te gaan (zonder in te leveren op kwaliteit van leven en zorg).
  • Het voorspellen van hoeveel producten er verkocht gaan worden in de retail en op basis daarvan voorspellen hoeveel personeel nodig is om de verkoop van die producten in goede banen te leiden.

Innovatie en kennisdeling op het gebied van data vindt plaats in ons Competence Center Data. Vanuit het Competence Center laten jij en je collega’s je continu inspireren in de zoektocht naar nieuwe en innovatieve mogelijkheden om data optimaal te benutten, hiermee te experimenteren en deze vervolgens bij onze klanten succesvol toe te passen. Zo is dit jaar voor het tweede jaar op rij de Hackathon Paaspop georganiseerd, waarbij Internet of Things, Big Data en Machine Learning zijn ingezet om de user experience van de bezoeker te vergroten. Andere initiatieven zijn inspiratiesessies, kennisavonden, het bezoeken van ’s werelds grootste conferenties (SQL Saturday, Techorama, SQL Pass, Gartner Data & Analytics) en Data Discovery Channel; hét platform dat informeert over ontwikkelingen in het vakgebied data science, data analyse, predictive analytics, data warehousing, Business Intelligence en meer.

 

 

Als Young Professional kun jij daar een rol in spelen. Dus loop je tijdens je werk tegen een probleem aan? Wil je een congres bezoeken of misschien wel zelf spreken op een event? Of wil je een hackathon organiseren? Vanuit het Competence Center word je geholpen en begeleid bij je uitdagingen en gestimuleerd en gefaciliteerd bij de realisatie van je ambities!

Durf jij de uitdaging aan?

Maak dan een afspraak en kom eens bij ons langs. We geven je met trots een tour, een kop koffie of stof tot nadenken.

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Open Source

Info Support Open Source