.NET

Info Support is al sinds 1992 geautoriseerd partner van Microsoft. Alle nieuwe ontwikkelingen van Microsoft worden dan ook op de voet gevolgd. Als Gold Certified partner voor 8 competenties is dat natuurlijk ook een must. Door met regelmaat deel te nemen aan een TAP (Technical Adoption Program) wordt vroegtijdig kennis opgebouwd van nieuwe producten en releases en zijn er korte lijnen met Microsoft Redmond. Door onze sterke relatie met de ontwikkelteams van Microsoft is het mogelijk direct toegang te krijgen tot de bron voor ondersteuning.

Neem contact op met

Verder is het invloed uitoefenen op producten die er aan zitten te komen natuurlijk een interessante uitdaging. Een andere uitdaging is het werken binnen ons Professional Development Center en met onze ontwikkelstraat Endeavour .NET, waarmee softwareafdelingen meer grip krijgen op het ontwikkelproces.

Vanuit het Competence Center .NET informeren Info Supporters met enige regelmaat over software development op basis van Microsoft technologie – en dat dan in de breedste zin van het woord. Ben je benieuwd naar deze content? Bekijk hieronder één van de video’s of ga naar www.dotnetflix.com voor het hele overzicht.

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond