Over ons

De wereld van IT gaat hard. Heel hard. Wat vorig jaar cutting edge was, is volgend jaar achterhaald. Bij Info Support weten we dat. We zien dat IT’ers elke dag werken aan de toekomst van de wereld om ons heen. Daar zijn wij trots op.

Neem contact op met

Complexe en impactvolle software

Wij deinzen er niet voor terug om onze tanden te zetten in de meest complexe softwarevraagstukken. Daarbij specialiseren we ons in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software en Data Solutions en integratieoplossingen. Bij Info Support werken zo’n 400 Software Engineers. Zij zijn de drijvende kracht achter toekomstige innovaties. Innovaties die onze klanten helpen om voorop te blijven lopen in hun branche.

Qua achterliggende technologie…

… kiest Info Support voor Microsoft en Java. Methodieken en ontwikkelingen als Continuous Delivery, DevOps, Agile werken, T-shaped en Test Driven zijn daarbij binnen Info Support maatgevend voor de moderne manier van softwareontwikkeling.

Leren, kennis delen en kansen zien…

… is hoe we vooruitkomen in ons werk. Zo trainen onze docenten IT-vakmensen in de nieuwste softwareontwikkelingen. We hebben inmiddels een aanbod van ruim 300 trainingen. In onze Competence Centers kunnen developers vrij experimenteren met cutting edge technologieën. We organiseren inspiratiesessies, kennisavonden en hackathons en bezoeken ’s werelds grootste conferenties.

Vestigingen

Info Support heeft verschillende vestigingen, trainings- en inspiratielocaties. Het hoofdkantoor van Info Support BV is gevestigd in Veenendaal en dat van Info Support NV in België. Het Info Support Kenniscentrum staat ook in Veenendaal met nog een trainingslocatie in Utrecht. Daarnaast hebben we inspiratie en afstudeerlocaties op Startup Village in Amsterdam en Den Bosch.

afbeelding Afstudeerstage Bachelor

Afstudeerstage Bachelor

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding IT-Minor

IT-Minor

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond