Over ons

Info Support is een specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van software op maat en het leveren van BI- en integratieoplossingen. Wij leveren innovatieve, branchegerichte oplossingen, waarbij de nodige branche- en IT-kennis inzet. Als het gaat om de achterliggende technologie kiest Info Support voor Microsoft (.NET, C#, SQL Server, Azure), Oracle (Fusion Middleware, Weblogic Suite) en Java. Ook hebben wij een aanbod van ruim 300 trainingen, veelal gericht op softwareontwikkeling.

Neem contact op met

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Veenendaal. Verspreid over vestigingen in Nederland en België heeft Info Support meer dan 400 medewerkers in dienst.

Wat wij bouwen, kunnen we ook beheren, dus ook het applicatiebeheer voor diverse grote opdrachtgevers hoort erbij. Daarnaast is kennisoverdracht voor ons bedrijf erg belangrijk. Info Supporters leiden in de rol van docent niet alleen  vakgenoten van buiten onze eigen organisatie op in ons Kenniscentrum, maar ook collega’s. Kortom: er zijn vele rollen te bedenken in al die projecten waar jij in kunt (door)groeien.

Bij onze projecten wordt zowel Java en Oracle als Microsofttechnologie gebruikt. Info Supporters met kennis van een bepaalde technologie delen hun kennis binnen speciale communities binnen het bedrijf, de zogenoemde Competence Centers. Daarnaast zijn onze mensen ingedeeld in een van de vier marktgerichte Business Units – Overheid, Zorg, Finance en Handel en Industrie – waardoor er naast investering in technologische kennis ook aandacht is voor het opbouwen van kennis van de branches waarin onze opdrachtgevers opereren. Daardoor kunnen er slimme, branche-specifieke oplossingen worden ontwikkeld en kunnen onze mensen zich verder specialiseren.

Een aantal voorbeelden uit de vele uitdagende projecten waar je als Info Supporter kunt worden ingezet zijn:

  • Voor de NS werkt een groot aantal Javanen aan onder andere het planningssysteem van mensen en materieel. Denk aan knooppuntplanning; waar is welke trein, hoeveel treinen worden op welk traject ingezet, het rangeren van het aantal treinstellen enzovoort. Al die gegevens komen uit verschillende systemen, maar komen samen in 1 planningssysteem.
  • Voor ABN AMRO is een kennismanagementsysteem ontwikkeld, met behulp van moderne technieken, zoals continuous delivery.
  • Info Supporters hebben voor een aantal grote woningcorporaties Corporatie Service Bus gebouwd waarmee de grote hoeveelheid losse systemen aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Info Support wordt heel vaak ingezet om IT-afdelingen van opdrachtgevers te helpen professionaliseren en om nieuwe technologieën als SCRUM, Continuous Delivery en DevOps te introduceren. Dat zegt wel wat over de uitdaging die werken bij ons je biedt!
Daarnaast zijn Info Support projecten uitdagend, omdat met nieuwe, hippe technologieën wordt gewerkt. Dat komt doordat we vaak al betrokken zijn bij de ontwikkeling ervan. Kortom: zoek je een echt uitdagende baan? Dan ben je hier aan het juiste adres!

afbeelding Afstudeerstage

Afstudeerstage

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding IT-Minor

IT-Minor

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond