Complexe en impactvolle software

Wij deinzen er niet voor terug. De meest complexe softwarevraagstukken. Wij zijn specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerksoftware, Data Solutions en integratieoplossingen. Bij Info Support werken zo’n 450 Software Engineers. Zij zijn de drijvende kracht achter toekomstige innovaties. Innovaties die onze klanten helpen om voorop te blijven lopen in hun branche.

Wij helpen onze klanten vanuit de marktgerichte units agrifood, energie, fintech, mobiliteit, public, pensioen en zorg.

Qua achterliggende technologie kiest Info Support voor .NET & Azure en Java en alle andere JVM-talen. Methodieken en ontwikkelingen als Continuous Delivery, DevOps, Agile werken, T-shaped en Test Driven zijn daarbij binnen Info Support maatgevend voor de moderne manier van softwareontwikkeling.

Leren, kennis delen en kansen zien

Zo blijven wij voorop lopen en trainen onze docenten IT-vakmensen in de nieuwste softwareontwikkelingen. We hebben inmiddels een aanbod van ruim 300 trainingen. In onze Technology Areas kunnen developers vrij experimenteren met de nieuwste technologieën. We organiseren inspiratiesessies, kennisavonden en hackathons en bezoeken ’s werelds grootste conferenties.

Vestigingen

Info Support heeft verschillende vestigingen, trainings- en inspiratielocaties. Info Support Nederland is gevestigd in Veenendaal en Info Support België in Mechelen. Het Info Support Kenniscentrum bevindt zich op het hoofdkantoor in Veenendaal en er is nog een trainingslocatie in Utrecht. De afstudeerlocaties zijn te vinden in Veenendaal, Mechelen en Den Bosch.

Info Support International Group

Wij maken onderdeel uit van de Info Support International Group. Vanuit de thuismarkten Nederland en België is Info Support International Group met ruim 800 medewerkers actief in Europa, Azië en Noord-Amerika binnen de sectoren agrifood, energie, fintech, mobiliteit, overheid, pensioen, retail, vastgoed en zorg. Een aantal grote voordelen van het werken voor de groep, is de kennisdeling binnen de verschillende groepsonderdelen waardoor een hogere impact kan worden gemaakt binnen alle sectoren. Het is mogelijk om tijdens je carrière in verschillende branches werkzaam te zijn.

De Info Support International Group bestaat uit: