Over ons

Info Support is specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software en BI- en integratieoplossingen. Daarnaast trainen onze docenten IT-vakmensen in het toepassen van de nieuwste technieken en methodes binnen softwareontwikkeling. Met ruim 400 medewerkers laten wij toonaangevende opdrachtgevers in verschillende branches voorop lopen in hun markt. Ga jij hier vanuit je passie voor IT een bijdrage aan leveren en in mixed teams echt impact maken met je werk? Dan is Info Support jouw plek!

Neem contact op met

Als Info Supporter ben je een drijvende kracht achter toekomstige innovaties. Je ontwikkelt samen met jouw team slimme, branche-specifieke oplossingen voor klanten binnen dynamische en inspirerende domeinen, die we bedienen vanuit vier marktgerichte Business Units: Overheid, Zorg, Finance, Industrie en Agriculture, Food & Retail.

Technologieën en kennis

Als het gaat om de achterliggende technologie kiest Info Support voor Microsoft (.NET, C#, SQL Server, Azure), Oracle (Fusion Middleware, Weblogic Suite) en Java. Daarnaast worden wij vaak ingezet om IT-afdelingen van opdrachtgevers te professionaliseren met technologieën als SCRUM, Continuous Delivery en DevOps.

Kennisoverdracht is erg belangrijk voor Info Support. Met een aanbod van ruim 300 trainingen leiden de docenten van ons kenniscentrum niet alleen Info Supporters op, maar ook externe vakgenoten. Alle kennis bundelen wij in onze Competence Centers. Kiezen voor een Competence Center is kiezen voor altijd up-to-date zijn en samen met collega-developers experimenteren met cutting edge technologieën. Dat varieert van het organiseren van inspiratiesessies, kennisavonden en hackathons tot het bezoeken van ’s werelds grootste conferenties. Vanuit een Competence Center word je geholpen en begeleid bij je uitdagingen en gestimuleerd en gefaciliteerd bij de realisatie van je ambities!

Vestigingen

Info Support heeft verschillende vestigingen, trainings- en inspiratielocaties. Het hoofdkantoor van Info Support BV is gevestigd in Veenendaal en dat van Info Support NV in België. Het Info Support Kenniscentrum staat ook in Veenendaal met nog een trainingslocatie in Utrecht. Daarnaast hebben we inspiratie en afstudeerlocaties op Startup Village in Amsterdam en Den Bosch.

afbeelding Afstudeerstage

Afstudeerstage

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding IT-Minor

IT-Minor

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond