Professional

Een werkverband bij Info Support betekent aan de slag binnen een van de uitdagende projecten waar Info Support aan werkt. Die projecten kunnen variëren van de ontwikkeling van software op maat, voor grote administratieve bedrijfsapplicaties, maar ook integratie- en business intelligence projecten behoren tot ons werkgebied.

Neem contact op met

Wat wij bouwen, kunnen we ook beheren, dus ook het applicatiebeheer voor diverse grote opdrachtgevers hoort erbij. Daarnaast is kennisoverdracht voor ons bedrijf erg belangrijk. Info Supporters leiden in de rol van docent niet alleen collega’s maar ook vakgenoten van buiten onze eigen organisatie op in ons Kenniscentrum. Kortom: er zijn vele rollen te bedenken in al die projecten waar jij in kunt (door)groeien.

Kennis

Bij onze projecten wordt zowel Java en Oracle als Microsofttechnologie gebruikt. Info Supporters met kennis van een bepaalde technologie delen hun kennis binnen speciale communities binnen het bedrijf, de zogenoemde competence centers. Daarnaast zijn onze mensen ingedeeld in een van de vier marketgerichte Business Units – Overheid, Zorg, Finance en Handel en Industrie – waardoor er naast investering in technologische kennis ook aandacht is voor het opbouwen van kennis van de branches waarin onze opdrachtgevers opereren. Daardoor kunnen er slimme, branche-specifieke oplossingen worden ontwikkeld en kunnen onze mensen zich verder specialiseren.

Uitdagende projecten

Een aantal voorbeelden uit de vele uitdagende projecten waar je als Info Supporter kunt worden ingezet zijn:

  • Voor de NS werkt een groot aantal Javanen aan onder andere het planningssysteem van mensen en materieel. Denk aan knooppuntplanning; waar is welke trein, hoeveel treinen worden op welk traject ingezet, het rangeren van het aantal treinstellen enzovoort. Al die gegevens komen uit verschillende systemen, maar komen samen in 1 planningssysteem.
  • Voor ABN AMRO is een kennismanagementsysteem ontwikkeld, met behulp van moderne technieken, zoals continuous delivery.
  • Info Supporters hebben voor een aantal grote woningcorporaties Corporatie Service Bus gebouwd waarmee de grote hoeveelheid losse systemen aan elkaar kunnen worden gekoppeld.

Info Support wordt heel vaak ingezet om IT-afdelingen van opdrachtgevers te helpen professionaliseren, waarbij met de nieuwste technologieën wordt gewerkt. Kortom: zoek je een echt uitdagende baan? Dan ben je hier aan het juiste adres!

afbeelding Blog

Blog

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Start je carrière

Start je carrière