Bij Info Support kom je binnen als eenvoudige ontwikkelaar en kun je vervolgens alle kanten op. Je geeft dus zelf vorm aan je loopbaan.

Marco - Mobile Developer

Bij Info Support kom je binnen als eenvoudige ontwikkelaar en kun je vervolgens alle kanten op. Je geeft dus zelf vorm aan je loopbaan.
Marco - Mobile Developer

Aan het woord: Marco

“Info Support is een diverse organisatie, waar ik in verschillende rollen mijn ei kwijt kan. Dankzij de technische kennis die iedereen hier heeft, kunnen we de tofste projecten doen. Zo werkte ik bij NS aan de vervanger van de railpocket, het apparaatje dat medewerkers gebruikten voor hun werkzaamheden. Nu gebruiken ze een app die wij bouwden, die draait voor een groot deel in de Azure Cloud. Informatie over hun rooster, vertrektijden en vertragingen: alle voor hun werk relevantie informatie krijgen ze via die app binnen. Dat dit goed werkt is relevant voor miljoenen reizigers dus ik ben er trots op dat we dit voor elkaar hebben gekregen.

Bij Heineken deed ik weer iets heel anders: wij hebben daar vooral onze agile manier van werken geïmplementeerd. Onze opdrachten zijn nooit een ‘u vraagt, wij draaien’-feestje. Met een kritische blik proberen we onze partners verder te helpen.

Bij Info Support kom je binnen als eenvoudige ontwikkelaar en kun je vervolgens alle kanten op. Je geeft dus zelf vorm aan je loopbaan. Ik ben richting projectmanagement gegroeid en heb daarin net ook een opleiding afgerond.”

Ik ben ook MVP

“Van Microsoft kun je een speciale status krijgen: MVP. Het is hun bedankje als je een bijdrage levert aan de community door veel te spreken op conferenties, te bloggen en boeken te schrijven. Van Info Support krijgt ik hiervoor de ruimte: zij betalen mijn conferentiebezoek en in ruil daarvoor zorg ik voor exposure”.