Aan het woord: Erik

‘Ik wil werken aan projecten die heel veel mensen raken. Daarom koos ik voor Info Support. Wij werken voor de NS, voor banken, voor de Belastingdienst. Als je voor dat soort organisaties werkt maak je echt impact. Impact waar alle Nederlanders — al dan niet bewust — iets van merken.

Ik werk nu bij de Belastingdienst, een organisatie die niet altijd positief in het nieuws is. Alles wat wij doen ligt daarom onder een vergrootglas en dat maakt het werk extra uitdagend. Ik vind het gaaf om zo’n organisatie vooruit te kunnen helpen door voor complexe vraagstukken nieuwe technologieën te implementeren en binnen de mogelijkheden van sommige verouderde systemen toch te kunnen innoveren.

"Alles wat wij doen ligt daarom onder een vergrootglas en dat maakt het werk extra uitdagend"

Bij Info Support zelf heb ik regelmatig contact met nieuwe afstudeerders. Ik denk mee over afstudeeropdrachten en heb laatst een introductiedag voor nieuwe collega’s georganiseerd. Ook heb ik bij een interne kennisavond gesproken over evalueerbare software. Ik ben daar hartstikke enthousiast over en er is dan ruimte om kennis te delen. Dit soort dingen maken mijn werk extra leuk. Die kennisavonden, ISKA’s noemen we ze, bezoek ik regelmatig. Niet alleen voor inhoudelijke verdieping, ook om collega’s te ontmoeten die ik anders niet zo vaak zie. Dat zijn net als ik allemaal gepassioneerde IT’ers die van kwaliteit houden, dus ik voel me enorm thuis bij Info Support.

Wat daarbij ook helpt is dat er ondanks de omvang van de organisatie ook aandacht is voor het individu. Ik mag bijvoorbeeld een nacht per week in een hotel overnachten omdat ik een behoorlijk lange reistijd naar mijn opdracht heb. Ook vind ik de opleidingsmogelijkheden top. Ik ben nu bijvoorbeeld heel enthousiast over Domain Driven Design, dus daar ga ik binnenkort een training over volgen.’