Stage België

Studeer je Toegepaste Informatica, heb je passie voor IT en ga je voor diepgaande kennis op het gebied van Software Engineering. Mobile Development, Applicatie Infrastructuur of Data Solutions? Info Support biedt diverse stages voor Belgische Informaticastudenten op Bachelor- en Masterniveau. Je kunt je stage zowel in Nederland als in België volgen. Durf jij de uitdaging aan?

Neem contact op met

Je staat op het punt om je bachelorstudie af te sluiten met een uitdagend IT-stageproject. Bij Info Support ga je aan de slag met nieuwe innovatieve technologieën en methoden. De opdracht maken we in overleg met jou zo uitdagend en passend mogelijk.
Ieder jaar lopen er verschillende bachelorstudenten hun stage bij ons. Daardoor is het niet alleen gezellig, maar zeker ook heel leerzaam doordat je ook van elkaar leert. Daarnaast word je omringd door talentvolle IT’ers die altijd bereid zijn om je te helpen!

De nieuwste ontwikkelingen

Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om verschillende cursussen te volgen bij ons Kenniscentrum in Veenendaal (NL). Daar houden wij ons bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software engineering, distributed computing, software verification, security, business intelligence en information systems. Met de cursussen van het Kenniscentrum kun je gegarandeerd je stageopdracht tot een prima einde brengen.

Gaan we met elkaar de uitdaging aan?

Neem contact op en we nodigen je uit voor een kennismakingsgesprek. Is er een wederzijdse klik, dan plannen we een selectiegesprek in en ontvang je een uitnodiging voor een online assessment. Zijn we na dit gesprek overtuigd van elkaar, dan teken je jouw afstudeerovereenkomst en start je op een afstudeerlocaties die het beste bij jou past:

  • Mechelen (België), locatie Info Support
  • Den Bosch, BLAUW073
  • Veenendaal, hoofdkantoor Info Support International
afbeelding Afstudeerstage Bachelor

Afstudeerstage Bachelor

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!