Je eindstage bij Info Support. Can you do IT?

Je staat op het punt om af te studeren. Je zoekt een opdracht die het beste in je naar boven haalt. Want je verstaat je vak. Je bent altijd nieuwsgierig naar hoe de software die je programmeert echt werkt. Je zet veelvuldig de puntjes op de i en gaat altijd voor het hoogst haalbare resultaat.

Herken je jezelf hierin? Dan passen wij bij elkaar en kom jij in aanmerking voor een stage bij Info Support. Onze IT-consultants staan voor je klaar. We helpen je graag bij je ambitie.

Omdat veel van onze IT-stageopdrachten voortkomen uit een echte klantcontext, heeft de opdracht die je kiest veel toegevoegde waarde.

Develop.Always.

Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om verschillende cursussen te volgen bij ons Kenniscentrum in Veenendaal (NL). Daar houden wij ons bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software engineering, data & artificial intelligence, software architecture en DevOps-tools. Met de cursussen van het Kenniscentrum kun je gegarandeerd je stageopdracht tot een prima einde brengen. Ben jij masterstudent? Dan kun je vanuit het Kenniscentrum een relevant wetenschappelijk onderzoek doen. Doordat er nieuwe technologieën toegepast worden, ontstaan er in sommige gevallen uitdagende problemen die we graag vertalen in wetenschappelijke stageopdrachten en -onderzoeken.

Durf jij de uitdaging aan?

Neem contact op en we nodigen je uit voor een gesprek. Je kunt ook direct een van onze recruiters bellen of mailen. Hoe vlot de procedure verloopt? Dat bepaal je zelf. Het kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en de contractondertekening maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Enkele stageopdrachten

afstudeeropdracht

Stryker for Kotlin

Mutation testing. Het is en blijft belangrijk bij een hoge softwarekwaliteit. Voor Kotlin bestaat deze techniek nog niet. Daar ga jij mee aan de slag. Met de open source mutation-testingtool ‘Stryker’…

afstudeeropdracht

De handleiding-generator

Veel gebruikers lopen tegen problemen aan bij het lanceren van een nieuw systeem. Functionaliteiten zijn niet vindbaar, alles werkt anders. Het opstellen van een hulpfunctionaliteit kost echter veel t…

afstudeeropdracht

Cloud in Seconds

Een Cloud Infrastructuur opzetten kost veel tijd. Dit moet makkelijker en sneller kunnen. Jij gaat dit bouwen. In ieder geval een Proof of Concept. Een PoC waarmee het mogelijk is om een cloud omgevin…

afstudeeropdracht

De interne vacature-/projectensite

Onze engineers inzicht geven in lopende en nieuwe projecten. En de mogelijkheid bieden om kenbaar te maken dat je aan een bepaald project mee wilt werken. Dat is het doel van de interne vacature-/proj…

Info Support International Group

Info Support maakt onderdeel uit van de Info Support International Group. Ook andere dochters binnen de groep bieden afstudeeropdrachten aan.
Nieuwsgierig? Bezoek dan ook eens de website van R&R, Adifo of Datarotonde.