Je eindopdracht bij Info Support!

Je bent klaar om te starten met je stageopdracht of master’s thesis. Je zoekt een opdracht die het beste in je naar boven haalt. Want je verstaat je vak. Je zet veelvuldig de puntjes op de i en gaat altijd voor het hoogst haalbare resultaat.

Herken je jezelf hierin? Dan passen wij bij elkaar en kom jij in aanmerking voor een stage bij Info Support. Onze IT-consultants staan voor je klaar. We helpen je graag bij je ambitie.
Omdat veel van onze IT-stageopdrachten voortkomen uit een echte klantcontext, heeft de opdracht die je kiest veel toegevoegde waarde.
Tijdens je stage bieden we je de mogelijkheid om verschillende trainingen te volgen om je opdracht tot een goed einde te brengen.

Durf jij de uitdaging aan?

Neem contact op en we nodigen je uit voor een gesprek. Je kunt ook direct een van onze recruiters bellen of mailen. Een technische test, kennismakingsgesprek, technisch gesprek en de contractondertekening maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Info Support maakt onderdeel uit van de Info Support International Group. Bezoek ook eens de website van R&R, Bestmix of Datarotonde.