Stage België

Studeer je Informatica, heb je passie voor IT en ga je voor diepgaande kennis op het gebied van Software Engineering. Mobile Development, Applicatie Infrastructuur of Data Solutions? Info Support biedt diverse stages voor Belgische Informaticastudenten op Bachelor- en Masterniveau. Je kunt je stage zowel in Nederland als in België volgen. Durf jij de uitdaging aan?

Neem contact op met

Sta jij op het punt om je bachelor of masterstudie af te sluiten met een uitdagend IT-stageproject? Bij Info Support ga je aan de slag met nieuwe innovatieve technologieën en methoden. De opdracht maken we in overleg met jou zo uitdagend en passend mogelijk.
Ieder jaar lopen er verschillende bachelor- en masterstudenten hun stage bij ons. Daardoor is het niet alleen gezellig, maar zeker ook heel leerzaam doordat je ook van elkaar leert. Daarnaast word je omringd door talentvolle IT’ers die altijd bereid zijn om je te helpen!

Info Support Kenniscentrum

Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om verschillende cursussen te volgen bij ons Kenniscentrum in Veenendaal (NL). Daar houden wij ons bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software engineering, distributed computing, software verification, security, business intelligence en information systems. Met de cursussen van het Kenniscentrum kun je gegarandeerd je stageopdracht tot een prima einde brengen. Ben jij masterstudent? Dan kun je vanuit het Kenniscentrum een relevant wetenschappelijk onderzoek doen. Doordat er nieuwe technologieën toegepast worden, ontstaan er in sommige gevallen uitdagende problemen die we graag vertalen in wetenschappelijke stageopdrachten en -onderzoeken.

Kennismaken kan geen kwaad

Neem contact op en we nodigen je uit voor een gesprek. Je kunt ook direct een van onze recruiters bellen of mailen. Hoe vlot de procedure verloopt? Dat bepaal je zelf. Kennismakingsgesprek – E-asessment – selectiegesprek ­– contractondertekening. Je mag het op je gemak doen of zelfs allemaal in één dag.

afbeelding Afstudeerstage Bachelor

Afstudeerstage Bachelor

afbeelding Start je carrière

Start je carrière

afbeelding Info Support Kennis Avond

Info Support Kennis Avond

afbeelding Organiseer het!

Organiseer het!