Je eindstage bij Info Support. Can you do IT?

Je staat op het punt om af te studeren. Je zoekt een opdracht die het beste in je naar boven haalt. Want je verstaat je vak. Je bent altijd nieuwsgierig naar hoe de software die je programmeert echt werkt. Je zet veelvuldig de puntjes op de i en gaat altijd voor het hoogst haalbare resultaat.

Herken je jezelf hierin? Dan passen wij bij elkaar en kom jij in aanmerking voor een stage bij Info Support. Onze IT-consultants staan voor je klaar. We helpen je graag bij je ambitie.

Omdat veel van onze IT-stageopdrachten voortkomen uit een echte klantcontext, heeft de opdracht die je kiest veel toegevoegde waarde.

Develop.Always.

Tijdens je stage krijg je de mogelijkheid om verschillende cursussen te volgen bij ons Kenniscentrum in Veenendaal (NL). Daar houden wij ons bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van software engineering, data & artificial intelligence, software architecture en DevOps-tools. Met de cursussen van het Kenniscentrum kun je gegarandeerd je stageopdracht tot een prima einde brengen. Ben jij masterstudent? Dan kun je vanuit het Kenniscentrum een relevant wetenschappelijk onderzoek doen. Doordat er nieuwe technologieën toegepast worden, ontstaan er in sommige gevallen uitdagende problemen die we graag vertalen in wetenschappelijke stageopdrachten en -onderzoeken.

Durf jij de uitdaging aan?

Neem contact op en we nodigen je uit voor een gesprek. Je kunt ook direct een van onze recruiters bellen of mailen. Hoe vlot de procedure verloopt? Dat bepaal je zelf. Het kennismakingsgesprek, E-assessment, selectiegesprek en de contractondertekening maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Enkele stageopdrachten

afstudeeropdracht

Wat zegt de klant?

De call centers van Unigarant krijgen dagelijks enorm veel vragen op zich af. Zij willen op deze vragen meer grip hebben door de bestaande data te combineren met nieuwe en nog te verkrijgen data. Bede…

afstudeeropdracht

Urenregistratie versimpelen

Consultants houden wekelijks bij hoeveel uur ze per dag besteden aan welke werkzaamheden. Werk je bij een klant, dan is dat niet lastig. Maar denk eens aan een ondersteunende afdeling die telkens een …

afstudeeropdracht

Slimme beschikbaarheidsmeting

Opdrachtgevers willen graag inzicht in de daadwerkelijke beschikbaarheid van hun applicatie. Het groeiend aantal microservices, databases en integratiekoppelingen zorgen ervoor dat alleen uptime geen …

afstudeeropdracht

ReactJS with TypeScript or ES6?

Voor het bouwen van webapplicaties wordt vaak ReactJS gebruikt in combinatie met ES6 of Typescript. Onderzoek welke van de twee het meest geschikt is door libraries, beschikbare documentatie en featur…

Info Support International Group

Info Support maakt onderdeel uit van de Info Support International Group. Ook andere dochters binnen de groep bieden afstudeeropdrachten aan.
Nieuwsgierig? Bezoek dan ook eens de website van R&R, Adifo of Datarotonde.