Aan het woord: Mathias

“Een vakantiejob. Daarna een stageopdracht. En nu ben ik Software Developer bij Info Support!

Info Support is mijn eerste werkgever en ik vind het hier fantastisch. Waarom? Omdat ik steeds opnieuw door Info Support word uitgedaagd om iets nieuws te leren, om kennis te delen, om mee te doen met teambuildingactiviteiten. En óók omdat ik mij vanaf die vakantiejob al meteen thuis voelde. Vanwege de behulpzaamheid van iedereen en de familiaire sfeer.

En natuurlijk is het werk inhoudelijk óók uitdagend. Tijdens mijn stage heb ik uitgezocht hoe je de performance van webapplicaties kunt testen. Ik heb bewust voor deze opdracht gekozen omdat er verschillende aspecten van programmeren aan bod kwamen. Zo heb ik praktijkervaring kunnen opdoen van web technologieën, Azure, Docker en nog veel meer.

"Niks geeft meer voldoening en energie dan andere mensen gebruik zien maken van de applicatie waar je enorm veel passie hebt ingestoken".
Mathias

Toen ik uiteindelijk echt voor Info Support België aan de slag ging, heb ik ervoor gekozen om een jaar lang in Nederland te gaan werken. Ik werkte daar aan een impactvol project waardoor honderdduizenden Nederlanders nu direct kunnen berekenen hoeveel pensioen ze straks tot hun beschikking hebben. Niks geeft meer voldoening en energie dan andere mensen gebruik zien maken van de applicatie waar je enorm veel passie hebt ingestoken.

Bij Info Support voel ik mij geen nummer. Er is echt oprechte interesse in wie je bent als persoon. Dat betekent dat ik nu als Software Developer werk, maar ook dat ik door Info Support word gefaciliteerd om door te groeien naar een toekomst met een specialisatie in security. Dat alles maakt Info Support voor mij een fantastische werkgever.”