Aan het woord: Elien

“Oorspronkelijk ben ik opgeleid tot leerkracht wiskunde en informatica. Omdat ik vond dat ik in die opleiding veel te weinig geleerd had over informatica, koos ik ervoor om Toegepaste Informatica bij te studeren. Mijn carrière bij Info Support begon met een interessante stageopdracht: het schrijven van software om documenten digitaal te kunnen ondertekenen met blockchain. Info Support keek heel goed naar mijn technische kwaliteiten en kennis, maar ook naar mij als persoon. Dat sprak mij direct aan.

Na die stage boden ze me mij een vast contract aan. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, ik wilde graag bij Info Support werken. Niet alleen vanwege de leuke sfeer, maar ook omdat ik hier naast innovatieve projecten ook mijn passie als docent kwijt kan.

"Info Support keek heel goed naar mijn technische kwaliteiten en kennis, maar ook naar mij als persoon. Dat sprak mij direct aan".
Elien

Na bijna vier maanden opleiding startte ik in een team van vijf Info Supporters op mijn eerste opdracht in Nederland. Ik mocht dan wel de enige Belg zijn in het team, ik voelde me heel welkom en werd direct onderdeel van het team. Momenteel werk ik bij het FAST Team (Features and Services Team). Wij bouwen nieuwe functionaliteiten en beheren de services voor verschillende klanten. Ter afwisseling geef ik af en toe een training aan een extern bedrijven. Zo heb ik al Docker, Angular en Unit Testing gegeven. Het is heel fijn om te zien dat mensen echt iets bijleren van de cursussen. Je voelt echt dat je impact maakt. En de afwisseling tussen programmeren en lesgeven werkt voor mij heel motiverend.

Ik werk nu vanuit Info Support België en ervaar het teamgevoel nog steeds. We proberen als collega’s echt het beste uit elkaar te halen: we helpen elkaar zoveel mogelijk en we delen graag onze kennis. Daarnaast doen we veel dingen samen. Niet alleen gaan we soms samen op café na werktijd, de jaarlijkse BBQ in de zomer is ook altijd heel gezellig.”