Aan het woord: Maarten

“Ik ben tijdens mijn studie bij Info Support gestart. Samen met een medestudent ging ik aan de slag met een praktische opdracht: software schrijven voor Info Support’s eigen evenementenapplicatie. We werden direct opgenomen in het team. Je staat als student niet aan de zijlijn, je doet echt helemaal mee!

Tijdens mijn stageopdracht binnen Info Support heb ik heel veel geleerd. En dan heb ik het niet alleen over agile werken, de Scrum aanpak en de sprints die we uitvoerden. Ik merkte ook dat Info Support heel veel waarde hecht aan codekwaliteit. Door SonarQube te gebruiken kon ik zelf ook aan de slag met Continuous Integration en Continuous Delivery pipelines. Dit maakte mij superenthousiast en bevlogen. Ook kreeg mijn zelfvertrouwen een enorme boost door alles wat ik heb geleerd. En dat werd gezien!

"Ik vond het spannend om te werken aan zo’n bedrijfskritische applicatie. Ik voelde me erg verantwoordelijk voor het resultaat, maar kreeg ook de ruimte om fouten te maken".
Maarten

Na mijn afstudeerstage ben ik binnen Info Support gestart als IT Consultant. De eerste twee maanden volgde ik een technisch trainingsprogramma in Bilthoven (Nederland), samen met andere starters. Daarna ging ik direct aan de slag met een project bij Merak. Voor Merak heb ik samen met een aantal Info Supporters vanuit ons kantoor in Mechelen een mobiele applicatie ontwikkeld voor de koeriers en magazijnmedewerkers. Ik vond het spannend om te werken aan zo’n bedrijfskritische applicatie. Ik voelde me erg verantwoordelijk voor het resultaat, maar kreeg ook de ruimte om fouten te maken.

Ik hoop op nog veel meer projecten in de toekomst, samen met andere Info Supporters. De eigenwijsheid en kennis die we ieder inbrengen zorgt voor een ongelofelijke meerwaarde. Ik ben er trots op daar onderdeel van uit te mogen maken”